אבטיח Gazpacho הוא טבעוני מרק. מנה אחת מכילה עד 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 161 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם עלי בזיליקום, מלפפון קטן-קוביות קירבי, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: אבטיח Gazpacho, אבטיח Gazpacho, ו אבטיח Gazpacho.
הוראות
1
מניחים את כל החומרים בקערה גדולה לזרוק לשלב.
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
2
בואו לעמוד במשך 15 דקות.עבודה בקבוצות, לעבד את התערובת בבלנדר נקי עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
שלב את המלפפון והאבטיח קטן bowl.To מגישים, מצקת את המרק לתוך קערות, העליון עם תערובת מלפפון אבטיח, טפטוף עם שמן בזיליקום.שיוך משקאות: מנה זו צמדה היטב עם יין לבן פריך כגון סוביניון בלאן או Albariño ספרדית.