גרבדלקס סלמון נרפא ע " י הדרים
אם יש לך צד אד של סלמון מאוד - במשקל 900 גרם, שמיר חבורה מאוד, סוכר demerara, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 27%. סלק מוכתם סלמון Gravadlax, הדר ומלח נרפא גרבלקס, ו Car הארקטי לרפא הדר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
עצה כל החומרים לתערובת המלח לתוך מעבד מזון וויז עד שהכל משולב והתבלינים הם הקרקע לחלוטין.
לטפי את ידך לאורך פילה הסלמון כדי לבדוק אם יש עצמות תועות. אם אתה מוצא כל, למשוך אותם החוצה עם זוג פינצטה או צבת קטנה.
כדי לפשוט את עור פילה הסלמון, הניחו את עור הדג עם קצה הזנב הקרוב אליכם. הכנס את הסכין בזווית בקצה הזנב וחתוך את הבשר לעור. סובב את הלהב כך שלה כמעט שטוח על העור, ואז להחזיק את העור עם היד השנייה. למשוך ולנענע את העור כלפיך כדי לחתוך את הפילה משם. באמצע הסרת העור, להחזיק את הסכין בחוזקה ולהפוך את הפילה מעל. בעדינות להרים את הפילה מן העור ולהשליך את העור. לקצץ את החלק הדק, בתוספת כל שומן סביב הקצוות, כך פילה יש צורה אפילו.
פיזור כשליש מתערובת המלח על מגש גדול בשורה על גודל פילה הסלמון.
הנח את הסלמון, צד עור למטה, על המלח ולארוז את שאר המלח על גבי. מכסים בסרט נצמד, לשים מגש אחר על גבי ולשקול אותו עם כמה פחיות או צלחת תבשיל ריקה. השאירו במקרר לילה או לפחות 10 שעות.
תחת מים זורמים קרים, לשטוף את תערובת המלח את פילה סלמון, ולאחר מכן יבש עם נייר מטבח. דק קוצצים את השמיר.
הניחו את הסלמון על לוח וכסו בשמיר, לחצו עליו לארוז אותו על הסלמון.
אם משמש בתור המתנע מצופה, להשתמש בסכין גילוף חדה לחתוך את הסלמון ישר למטה לפרוסות בסדר, המאפשר 6 פרוסות עבור כל צלחת.
כדי להפוך את השמנת חזרת, להקציף יחד את קרם ו frache קרם.
מוסיפים את חזרת, מיץ לימון ותבלינים, ולאחר מכן להמשיך לטאטא עד עבה. להלביש את עלי הסלט בקצת שמן זית. אתה מוכן עכשיו לצלחת למעלה.
סדר ערימה מסודרת של עלי סלט תינוק במרכז כל צלחת. תלתל פרוסות של הסלמון לצורות קשת סביב העלים. המשך כל הדרך סביב הצלחת בצורה עלה כותרת. השתמש 2 כפיות לעשות quenelles קטן של שמנת חזרת וכפית כל לתוך כל קערה.