גרנולה-אגסים אפויים ג'ינג'ר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל אגסים אפויים גרנולה-ג'ינג'ר. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שקדים קלויים, חמאה, יוגורט יווני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 26 דקות. מתכונים דומים: אגסים אפויים בג'ינג'ר, אגסים ג'ינג'ר אפוי, ו ג'ינג'ר נמרץ אגסים אפויים.
הוראות
חותכים אגסים לשניים, חיתוך דרך גזע וקצוות תחתון. לגרוף את הליבה ואת עיסת, עוזב קליפה 3/4 אינץ'.
חותכים על 1/4 אינץ ' מהצד הנגדי של אגס, ויצרו בסיס שטוח.
מערבבים יחד חטיפי גרנולה כתושים ו-4 המרכיבים הבאים. תערובת כפית לתוך פגזי אגס, לחיצה בעדינות לארוז. סדר אגסים במחבת 13-x 9 אינץ'.
יוצקים סיידר סביב אגסים במחבת.
אופים ב 375 במשך 25 עד 45 דקות או עד אגסים הם מכרז, צליעה פעמיים עם מיצי פאן.
מניחים אגסים על צלחת הגשה.
מוסיפים שימורים למיצי פאן, ומבשלים, על אש בינונית גבוהה, תוך ערבוב כל הזמן, 5 עד 6 דקות או עד מעובה.
מגישים אגסים עם רוטב חם ויוגורט יווני.
הערה: זמני האפייה ישתנו מאוד בשל בשלות הפרי שלך. להתחיל לבדוק עבור doneness על ידי החדרת פיק עץ ישירות לתוך הפרי (לא תערובת גרנולה) לאחר 25 דקות של אפייה. מפרט עץ צריך להיות מסוגל לחדור את הפרי בקלות עם התנגדות קטנה. בישול יתר יוביל את הפרי לאבד את צורתו הטבעית ולהיות רגשני. למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו טבע עמק שיבולת שועל 'N דבש חטיף גרנולה קראנצ' י.