קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

דאובה א לה פרובנס

דאובה א לה פרובנס
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Daube a la Provencale. תמורת $5.39 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 54 גרם שומן ובסך הכל 1101 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, גבעולים רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: Classic Provençale Daube, Coq en Daube ו-Beef Daube.

הוראות

1
משרים את הבקר ביין האדום, החומץ, הגזר ו-1/2 מהבצל למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימוןחמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימון
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררתגבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
רוטב מ-daube A La Provencaleרוטב מ-daube A La Provencale
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב מ- Daube A La Provencaleרוטב מ- Daube A La Provencale
3
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה (שומרים את המרינדה) ומייבשים בעדינות עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים 1 כף מהשמן בתנור הולנדי כבד על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מוציאים את הבייקון ומניחים בצד, שומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת לשומן הבייקון בתנור ההולנדי ומשחימים את בשר הבקר מכל הצדדים. לאחר שהבשר השחום, מוסיפים פנימה את המרינדה השמורה, לרדונים בייקון, את שאר הבצלים, הרוזמרין, התימין, השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
צווארי עוףצווארי עוף
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 שעות. בודקים את הדאבל כל שעה ומוסיפים עוד מעט מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים את עשבי התיבול ומגישים את הדאב (להקפיד לשמור את הרוטב) עם המקרונדה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)1/2 פאונד שעועית גרבנזו, מושרות ומבושלת (שמורה 1/3 כוס נוזל בישול)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
9
מחממים את התנור ל-350 מעלות F. משמנים תבנית גראטן.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מבשלים את הפסטה במי מלח לפי הוראות האריזה לאל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
11
מסננים ומערבבים עם רוטב הגבינה והדובה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
12
מניחים את הפסטה בתבנית הגראטן, ומעליה את פירורי הלחם, מפזרים מלח ופלפל ומנקדים בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצהחבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
13
אופים 15 דקות ומגישים עם הדאב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן

מרכיבים

4רצועותבייקון, חתוך ללרדוניםבייקון, חתוך ללרדונים23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)beef chuck, cut into 3-inch piecesbeef chuck, cut into 3-inch pieces4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2(חוֹרֶף)butter, cut into small cubes, plus more for greasingbutter, cut into small cubes, plus more for greasing2גזר, קצוץ בערךגזר, קצוץ בערך4sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)3ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק66אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)shredded Swiss or gruyere cheeseshredded Swiss or gruyere cheese1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקsauce from Daube a la Provencalesauce from Daube a la Provencale4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשרמלח כשר4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2בצל, פרוסבצל, פרוס4806 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4גבעולים רוזמרין טריגבעולים רוזמרין טרי30אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פירורי לחם מתובליםפירורי לחם מתובלים