לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו את Daube a la Provencale. תמורת $5.39 למנה, מתכון זה מכסה 42% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 61 גרם חלבון, 54 גרם שומן ובסך הכל 1101 קלוריות. המתכון הזה משרת 4. הוא מובא אליכם על ידי Foodnetwork. 3 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, חמאה, גבעולים רוזמרין וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 10 שעות ו-35 דקות. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 79%. מתכונים דומים: Classic Provençale Daube, Coq en Daube ו-Beef Daube.
הוראות
1
משרים את הבקר ביין האדום, החומץ, הגזר ו-1/2 מהבצל למשך 6 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות קטנות, ועוד לשימון
1/2 כוס גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
גבינה שוויצרית או גרוייר מגוררת
רוטב מ-daube A La Provencale
1/2 כוס רוטב מבית Daube A La Provencale
2
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
רוטב מ- Daube A La Provencale
3
מוציאים את בשר הבקר מהמרינדה (שומרים את המרינדה) ומייבשים בעדינות עם נייר סופג.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים 1 כף מהשמן בתנור הולנדי כבד על אש בינונית ומבשלים את הבייקון עד שהם פריכים.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
5
מוציאים את הבייקון ומניחים בצד, שומרים את השומן.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
6
מוסיפים את 1 כף השמן הנותרת לשומן הבייקון בתנור ההולנדי ומשחימים את בשר הבקר מכל הצדדים. לאחר שהבשר השחום, מוסיפים פנימה את המרינדה השמורה, לרדונים בייקון, את שאר הבצלים, הרוזמרין, התימין, השום ועלי הדפנה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
תלת עצות, גזוז
צווארי עוף
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 קילו שוקי עוף
7
מוסיפים 2 כוסות מים ומפזרים מלח ופלפל. מביאים לרתיחה, מכסים היטב ומבשלים בתנור במשך 3 עד 4 שעות. בודקים את הדאבל כל שעה ומוסיפים עוד מעט מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוציאים את עשבי התיבול ומגישים את הדאב (להקפיד לשמור את הרוטב) עם המקרונדה.