גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מכרזי עוף בייגלה מדהים עם רוטב דיז'ון דבש חריף, כיסי עוף dijon דבש עם מטבל חרדל דבש שמנת, ו דבש-עוף Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הדבש, חרדל, שמן, מיץ לימון, מיסו ושום, מתבלים במלח ופלפל ומתחלקים לשניים.מתבלים את העוף במלח ופלפל, חופרים בקמח, מנערים עודף, טובלים בחצי מהרוטב, מנערים עודף, לוחצים על התערובת של הפנקו והבייגלה ומניחים על מתלה קירור חוט על תבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
לחתוך לחתיכות בגודל 3/8 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
צרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
מיסו
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
תפוזים, פרוסים וחצויים
2
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד מבושל (165f) וחום זהוב, על 15-25 דקות, בהתאם לגודל של חזה העוף.