דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון דל פחמימות, זה יש 899 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, גבעולים מרווה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורטרהאוס בגריל צפחה, ירקות קיץ ולחם שאור, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
יום אחד לפני ההגשה, להשרות את הדגים: מניחים את דג המונק בצלחת ויוצקים את שמן הזית על זה. מכסים עם עשבי תיבול ושום. מכסים את הצלחת בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
2
עבור הירקות, מחממים את התנור ל 550 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מפזרים את שני הצדדים של portobellos בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
פטריות פורטובלו
4
שים אותם במחבת צלייה ולפזר את הקורנית ושום עליהם.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
טפטוף עם 3 כפות שמן זית. צולים עד שהפטריות רכות, מחליקים מרית מתחתיהם מעת לעת, כ -12 דקות. רבע מהפטריות ושמור אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
6
בינתיים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
חותכים את עצות אספרגוס ושומרים את הגבעולים לשימוש נוסף. בלאנש את הטיפים עד רק במכרז, על 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פלפל אדום קלוי חתוך לקוביות
8
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
9
לנקז שוב ולהניח בצד.
10
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים חצי מחתיכות העגבניות בשכבה אחת. לטחון עד הפרוסות משחימים על הקרקעית, על 2 דקות. הפעל וחום בצד השני, על 1 דקה יותר. תניח את העגבניות בצד ותמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן ומטגנים את העגבניות הנותרות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. (הירקות יכולים להיות מורכבים עד 1 יום קדימה; לכסות ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
13
עבור הרוטב, לחמם את שמן com בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
15
תשפוך את השומן.
16
מוסיף את הברנדי ו deglaze המחבת, מגרד את כל חתיכות מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
להוסיף 2 כפות חמאה ולהוריד את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
18
מוסיפים את הפלפל הירוק, הקרם והדמי-גלייס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, בהתאם לדלילות הפלפל. מבשלים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוק
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
19
להקציף את הנותרים 2 כפות חמאה, ומבשלים עד הרוטב הוא עבה, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
20
הסר וזרוק את הבשר. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 2 שעות קדימה; לקרר.)
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
21
התחל אש פחם גדולה או מחממים גריל מקורה. כאשר חם מאוד, למקם את הלוח על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
22
לחמם את הלוח עד חם מאוד, כ -30 דקות. מחממים את התנור ל 450 מעלות. מתבלים את דג הנזיר משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Monkfish
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
23
יוצקים חצי שמן מן המרינדה מעל הצפחה ולהניח את דג הנזיר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוז
Monkfish
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
24
מניחים את עשבי תיבול ושום בחזרה על הדג. לאחר כמה דקות, להפעיל מרית מתחת לדגים כדי למנוע ממנו דבק.
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
25
גריל עד הדג הוא השחמה היטב על הקרקעית, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולבים
26
יוצקים את השמן שנותר מן המרינדה על הלוח, להפוך את הדגים מעל, ולשים את עשבי תיבול ושום בחזרה על גבי. גריל במשך 10 עד 12 דקות, עד שיפוד מתכת יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הדג ומרגיש חם כאשר נגע לשפה שלך.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.