המתכון דג אמנון וצ'יפס יכול לספק את התשוקה הסקוטית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 690 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 17 גרם של שומן למנה. אם יש לך מלח ופלפל, רוטב טרטר, סודה קלאב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. מתכונים דומים: דגים מוכים בירה (לדגים n ' chips), דגים מוכים בירה (דגים וצ'יפס), ו טאקו דג אמנון.
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
חותכים את תפוחי האדמה לתוך 1/2 אינץ ' עבה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
4
מניחים בקערה גדולה עם שמן זית, מלח חומץ, פלפל, ופלפל קאיין. זרוק למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
8 (U-12) שרימפס
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מעבירים לתבנית אפייה ואופים במשך 30 דקות עד שתפוחי האדמה פריך ומכרז מבפנים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בסיר גדול או טיגון חום קנולה שמן 350 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
בקערה גדולה לשלב אבקת אפייה, קאיין, פפריקה, ו 2 כוסות קמח. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפרסקים טריים או קפואים פרוסים
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
לטאטא בחמאה וסודה. לדלות את אמנון בקמח 1/2 כוס הנותרים ואז לטבול לתוך הבלילה. בזהירות טיפה לתוך השמן החם. מטגנים בקבוצות במשך 5 דקות עד חום זהוב ולהסיר צלחת מרופדת מגבות נייר.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.