קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות48
מגזין

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב

דג חרב חם עם רוטב שמנת אבוקדו קוקוס מגניב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דג חרב חם עם רוטב קרם אבוקדו קוקוס מגניב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 630 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 47 גר' של שומן. אם יש לך נקטר אגבה, אבוקדו, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש בחצי וחצי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קרם קוקוס עם חצי & חצי כקינוח. מתכונים דומים: עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, עוגת שמנת חמוצה קוקוס-לימון קריר, ו דג חרב בגריל ברוטב קארי קוקוס.

הוראות

1
מניחים את חלב הקוקוס, jalapeo, כוסברה, זנגביל, שום, מיץ ליים וגרידת, נקטר אגבה, ושמן זית בבלנדר.מחית פו עד חלקה
מרכיבים שתצטרך
קמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכיתקמצוץ מלח, ועוד עבור זכוכית זכוכית
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים את דג החרב בצלחת זכוכית רדודה ושופכים את תערובת הקוקוס עליהם, מכסים ומקררים ofr 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
3
חותכים גיליון של רדיד אלומיניום חובה כבדה עבור כל פיסת דגים כדי להקיף אותו לחלוטין בעת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
מחממים תנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
הסר חתיכות דגים מן המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מניחים כל חתיכה על גיליון נייר,
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
7
מפזרים מלח ופלפל, ומעל עם עלה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
8
אטמו שקיות והניחו על תבנית האפייה למעלה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
9
אופים ב 232° במשך 8-10 דקות ולתת לשבת, עדיין עטוף בנייר כסף, על מגש עד מוכן לשרת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
10
בינתיים, לחמם את המרינדה הנותרים בסיר, להוסיף את השמנת או חצי וחצי, ואת האבוקדו. כאשר מחומם, לכבות את התנור מחית עם מערבל טבילה.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
11
כדי לשרת: לחלק את הירוקים בין ארבע צלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
12
הסר את הדגים מנות לחתוך חתיכות דקות. שים כל קבוצה של פרוסות על גבי הירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
לטפטף את הרוטב על הדגים והירוקים.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
14
מגישים עם אורז ומקשטים עם מלפפון קצוץ ורוטב נוסף בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות קפוסלדו פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -10 דולר לבקבוק.
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.