קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו דג חרב סיציליאני עם ירקות חמוצים מתוקים. ואינו מכיל גלוטן,, ללא חלב, מתכון פסקטרי משמש 6 . מנה אחת מכילה 610 קלוריות, 59 גרם חלבון, ו 34 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר, בצל צ'יפוליני, שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש במלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 83%. נסו דג חרב מתוק וחמוץ, עוף חמוץ מתוק מטוגן סיציליאני, ו סיציליאני מתוק חמוץ חצילים להתענג (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד להזהבה, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
3
מוסיפים את השומר ומבשלים עד שהם רכים מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים פנימה את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שומרשומר
סוכרסוכר
4
מוסיפים את החומץ, השום ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, תוך ערבוב, ואז מנמיכים את האש לבינונית נמוכה ומבשלים עד שהבצל רך, כ-25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
מיםמים
5
בינתיים מכינים את הדג: קוצצים דק את הצנוברים ביד.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
דגיםדגים
6
מערבבים את האגוזים, גרידת הלימון, הפטרוזיליה ומלח הים והפלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. טפחו על דג החרב יבש והברישו בשמן זית משני הצדדים. לחץ את הדג לתערובת האגוזים, הופך למעיל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרידת לימוןגרידת לימון
שמן זיתשמן זית
דג חרבדג חרב
פטרוזיליהפטרוזיליה
דגיםדגים
אגוזיםאגוזים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כשהשמן מנצנץ, הניחו את הדג בתבנית ובשלו, ללא הפרעה, עד להזהבה בתחתית, 4 עד 5 דקות. הופכים ומבשלים עד להזהבה בצד השני, 3 עד 4 דקות נוספות. בעזרת מלקחיים, הניחו כל סטייק דג חרב על צדו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. מנמיכים את האש לנמוך בינוני. הופכים את הדג כך שהצד הבהיר יותר כלפי מטה ומבשלים עד שהוא פשוט יציב למגע, 6 עד 8 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
דג חרבדג חרב
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מלקחייםמלקחיים
מחבתמחבת
9
מעבירים לקרש חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מוסיפים את העגבניות, האורגנו, הצלפים והמלח לבצל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
צלפיםצלפים
בצלבצל
מלחמלח
2
פורסים את הדג ומחלקים בין צלחות. כף את הירקות והמיצים על הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
דגיםדגים
3
מזלפים את מיץ הלימון ושמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
4
צילום: קון פולוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה להתאים עם פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. שמורת אלזס ווילם פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
אלזס ווילם פינו גריס ריזרב
צבע זהוב עז עם רמזים לאוכרה, ליין יש אף של פרי בשל, חבוש. בפה ההתקפה היא גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן באופן מושלם סוכר וחומציות.התאימו יין זה לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשרים לבנים צלויים או צלויים (חזיר, עגל), ארנב, עופות ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כמו ריזוטו.