דג טורבט ברוטב עגבניות (דג מצופה בפירורי לחם) הוא דג pescatarian ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 228 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה מ phamfatale.com יש 7 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שום, פפריקה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: מקלות דגים אפויים בפירורי לחם עם רוטב טרטר, כריכי דגים בפירורי לחם ברוטב טרטר, ו דג מצופה בפירורי לחם כהרף עין.
הוראות
1
בקש ממוכר הדגים שלך להכין 6 סטייקים של טורבט. ודא עור הדג הוא מדורג. לשטוף ולטפוח יבש באמצעות מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
טורבט
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מניחים את סטייקים דגים בצלחת קטנה, רדודה. מתבלים במלח, אבקת צ ' ילי אדומה וציפורן 1 של שום כתוש. ודא התבלינים מעיל הדגים.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
צרור תרד טרי (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
3
מורחים כף שמן באופן שווה בצלחת. להשרות את הדגים במשך לא יותר מ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
הכניסו את הלחם לקוביות למעבד מזון (או מעבד מזון מיני) ודופק מספר פעמים לאבקה לבנה עדינה.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
הוסף אבקת שום.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
6
יוצקים את התערובת לתוך קערה. מתבלים במלח ופלפל. תניח בצד.תייבש את הדג עוד פעם אחת. באמצעות מסננת בינונית, מפזרים פירורי לחם על סטייק הדגים ולנער את העודף bread.In מחבת, מחממים את השמן ומטגנים את השום עד להזהבה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
7
הסר את השום ולהניח בצד. לאחר השמן יש טעם שום נחמד, להוסיף את החמאה על חום בינוני. בעדינות לנער את פירורי הלחם העודפים את כל פיסת דגים עוד פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
צרור תרד טרי (בערך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
מניחים את הדג בשמן, מוודאים שהסטייקים של הדגים לא נוגעים אחד בשני. נענוע המחבת כדי לוודא את הדג הוא לגמרי מצופה בשמן ולא מקל על החלק התחתון של המחבת. לבשל במשך כ 2-3 דקות עד שזהוב קלות (בהתאם לעובי של הסטייק), להעיף כל חתיכה( אני משתמש במקלות אכילה שבו אני מוצא יותר קל לתמרן; אתה יכול להשתמש טרנר דגים מחוררת) ומטגנים את הצד השני במשך 2-3 דקות נוספות עד פריך קל השחמה. נענוע המחבת שוב.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מקלות אכילה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים את סטייקים דגים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
10
הוסף עוד שמן במחבת (במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש נמוכה במשך כ 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות כדי למנוע את הבצל לשרוף, עד הצבע הוא חום זהוב באופן שווה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.