קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות6
ציון בריאות52
מגזין

דג סיני מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שעועית שחורה מתובל

דג סיני מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שעועית שחורה מתובל
הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. אם יש לך שמן בוטנים, מים, סנאפר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. עם כפית נסו תנין מוקפץ עם רוטב שעועית שחורה חריף, מוקפץ מטוגן טופו ופטריות שיטאקה ברוטב שעועית שחורה מתובלת, ו דג מטוגן בשמן עמוק עם רוטב שלושה טעמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
הסר את הראש מהדגים (או שיש מוכר הדגים שלך לעשות את זה) ולחתוך את הדגים סטייקים עבים 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
דגיםדגים
3
שים את קמח האורז על צלחת ועונה אותו היטב עם מלח ופלפל; לדלות את חתיכות הדגים בקמח האורז, רועד את כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח אורזקמח אורז
דגיםדגים
4
בסיר עמוק או ווק גדול מספיק כדי להחזיק את הדגים, לחמם את שמן הירקות ל 350 מעלות F. בזהירות לשים את הדגים ומטגנים עמוקים עד שהוא השחמה, פריך, ומבושל, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
ווקווק
5
הסר את חתיכות הדגים ולנקז אותם על מגבות נייר; מניחים אותם על מגש.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
6
בזהירות לנקז את כל אבל 3 כפות שמן מן הווק. מוקפץ בצל ירוק, זנגביל, שום, צ ' ילי במשך כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
ווקווק
7
מוסיפים את השעועית השחורה ומטגנים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית שחורהשעועית שחורה
8
יוצקים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, ומבשלים עד שהרוטב מתחיל להתעבות, כ -10 דקות. בקערה קטנה לערבב את עמילן התירס עם 2 כפות מים לוודא להוציא את כל הגושים.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
עמילן תירסעמילן תירס
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
יוצקים את זה slurry לתוך תערובת שעועית שחורה (זה יהיה להתעבות מיד) ומבשלים עוד 2 דקות.
10
יוצקים את הרוטב על חתיכות הדגים, מקשטים עם עלי כוסברה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
רוטברוטב
דגיםדגים

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנט מייקל-אפס כעס פינו גריג ' יו עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.