דג אפוי קל נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 364 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך עגבניות שזיף, לימון, אורז מיידי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז הלבן המיידי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז אפוי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. מתכונים דומים: דגים אפויים קלים, דג אפוי קל & צ'יפס לשניים, ו דג אפוי קל וצ'יפס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
2
מחממים מרק עוף, חמאה, יין, מיץ לימון, בזיליקום, מלח ופלפל שחור בסיר על חום בינוני עד שהחמאה נמסה, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף
פלפל שחור
מיץ לימון
חמאה
באזיל!
מלח
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מערבבים אורז, בצל, פלפל, אפונה ושום בתבנית אפייה מוכנה. מסדרים פילה יחיד על תערובת אורז העליון עם פרוסות עגבניות.
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.