דגים ושעועית לבנה Tostadas דורש על 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתאבן זה יש 827 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא טורטיות תירס, פלפל, דבש, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו כרוב קוקוס ושעועית לבנה Tostadas, צ'יפוטלה דגים Tostadas, ו דגים tostadas, בסגנון Veracruz (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בקערה קטנה, לשלב את מיץ לימון, גרידה, שום ושמן זית. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
מיץ ליים
שמן זית
שום
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
שים את הדג בתבנית אפייה ושופכים את המרינדה על גבי. להשרות במשך לא יותר מ 15 עד 30 דקות. בינתיים, מחממים את המטגן או הגריל. בעדינות מעיל גיליון אפייה עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
מרינדה
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
גריל
4
הסר את הדג מן המרינדה ולסדר על תבנית אפייה, הקפד להשאיר מקום בין החלקים. לצלות עד רק מבושל דרך, על 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרינדה
דגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
בינתיים, במחבת סאוט בינונית, מחממים את שמן הירקות על אש בינונית. מטגנים את טורטיות התירס, 1 בכל פעם, רק עד פריך, מרפרף באמצע הדרך לחום שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירס
שמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מסננים על מגבות נייר ומלח בעוד עדיין חם.
מרכיבים שתצטרך
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
1
שכבה כל טוסטדה תחילה עם
מרכיבים שתצטרך
Tostadas
2
שעועית לבנה מוקפצת, ואז הדג. למעלה עם כרוב מגורר ואננס וסלסה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
שעועית לבנה
אננס
אבוקדו
כרוב
סלסה
דגים
3
מקשטים עם מנה של שמנת חמוצה וסחיטה של טריז ליים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריז
שמנת חמוצה
4
במחבת קטנה, מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן. כאשר השמן חם מוסיפים את הבצל עם קמצוץ של מלח וטחון עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את השום והכמון ומבשלים עד ריחני, על 2 דקות. להעלות את החום ולהוסיף את היין הלבן. מבשלים עד שהיין מצטמצם בחצי. מערבבים את השעועית ואת אורגנו ומתבלים עם מלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים בעדינות במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
יין לבן
אורגנו
שום
שעועית
כמון
יין
6
מעבירים לקערת הגשה ומגישים.
ציוד שתשתמש בו
קערה
7
בקערה בינונית, להפוך את הרוטב על ידי ערבוב 2 כפות של מיץ אננס עם מיץ לימון, דבש, שמן חלפיניו. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ אננס
מלח ופלפל
מיץ ליים
פלפל חלפיניו
דבש
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
8
מוסיפים את האננס והבצל. מקפלים בעדינות את האבוקדו והכוסברה.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.