קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות32
מגזין

דיונונים ממולאים: Seppie Ripiene

דיונונים ממולאים: Seppie Ripiene
אם יש לך חלב, פלחי לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו קרוט ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, ו מרק דיונונים (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הדיונון הקצוץ עם פירורי לחם וביצים. קוצצים 2 של שיני שום ומוסיפים עם בצל ו 1/3 כוס פטרוזיליה לתערובת פירור הלחם. מערבבים בחלב 3 כפות שמן ומערבבים יחד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמותשיני שום שלמות
פירורי לחםפירורי לחם
דיונוניםדיונונים
פטרוזיליהפטרוזיליה
לחםלחם
בצלבצל
ביצהביצה
חלבחלב
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, גבינה, זיתים ועגבניות. בעזרת הידיים, מערבבים היטב, ודוחפים כל דיונון באופן רופף עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דיונוניםדיונונים
עגבנייהעגבנייה
גבינהגבינה
זיתיםזיתים
3
דק קוצצים את ציפורן הנותרים של גרליותומוסיפים לקערה קטנה יחד עם פטרוזיליה 3 כפות הנותרים. במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את דיונון ב 1layer, חום שנותר 3 כפות שמן זית על חום בינוני ולהוסיף שום קצוץ דק ופטרוזיליה. כאשר ארומטיים מתחילים לרחוש, לארגן דיונון ממולא במחבת, צד פתוח למטה. חום במשך כ 3 עד 4 דקות, ואז בזהירות להפוך, וחום בצד השני. כאשר חום משני הצדדים, מוסיפים יין לבן למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה עדינה ומבשלים, חשופים, במשך כ -30 דקות, או עד דיונון הם במכרז. אם המחבת מתחילה להיראות יבשה, מוסיפים עוד יין.
מרכיבים שתצטרך
דיונוניםדיונונים
יין לבןיין לבן
שמן זיתשמן זית
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
ציפורןציפורן
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
קערהקערה
4
מגישים מיד עם טריזי לימון, אם תרצה, ואת כמות קטנה של רוטב נשאר במחבת כף מעל דיונון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
דיונוניםדיונונים
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת