אם יש לך חלב, פלחי לימון, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. , שהוא מוצק. נסו קרוט ripiene, Portobello Ripiene Con Pollo, ו מרק דיונונים (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את הדיונון הקצוץ עם פירורי לחם וביצים. קוצצים 2 של שיני שום ומוסיפים עם בצל ו 1/3 כוס פטרוזיליה לתערובת פירור הלחם. מערבבים בחלב 3 כפות שמן ומערבבים יחד בקצרה.
מרכיבים שתצטרך
שיני שום שלמות
פירורי לחם
דיונונים
פטרוזיליה
לחם
בצל
ביצה
חלב
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מוסיפים מלח ופלפל, לפי הטעם, גבינה, זיתים ועגבניות. בעזרת הידיים, מערבבים היטב, ודוחפים כל דיונון באופן רופף עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
דיונונים
עגבנייה
גבינה
זיתים
3
דק קוצצים את ציפורן הנותרים של גרליותומוסיפים לקערה קטנה יחד עם פטרוזיליה 3 כפות הנותרים. במחבת גדולה מספיק כדי להחזיק את דיונון ב 1layer, חום שנותר 3 כפות שמן זית על חום בינוני ולהוסיף שום קצוץ דק ופטרוזיליה. כאשר ארומטיים מתחילים לרחוש, לארגן דיונון ממולא במחבת, צד פתוח למטה. חום במשך כ 3 עד 4 דקות, ואז בזהירות להפוך, וחום בצד השני. כאשר חום משני הצדדים, מוסיפים יין לבן למחבת, מפחיתים את החום לרתיחה עדינה ומבשלים, חשופים, במשך כ -30 דקות, או עד דיונון הם במכרז. אם המחבת מתחילה להיראות יבשה, מוסיפים עוד יין.
מרכיבים שתצטרך
דיונונים
יין לבן
שמן זית
פטרוזיליה
שום
ציפורן
יין
ציוד שתשתמש בו
מחבת
קערה
4
מגישים מיד עם טריזי לימון, אם תרצה, ואת כמות קטנה של רוטב נשאר במחבת כף מעל דיונון.