דייסת יוגורט שמנת עם אגס, אגוז & ציפוי קינמון
דייסת יוגורט שמנת עם אגס, אגוז & ציפוי קינמון עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף ארוחת הבוקר שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 271 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש שיבולת שועל דייסה, יוגורט פרוביוטי שומן, כמה קינמון, חצאים אגוז שבור. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. עם כפית מתכונים דומים: דייסת יוגורט שמנת עם בננה, אוכמניות & ציפוי שקדים, דייסת יוגורט שמנת עם ציפוי משמש, ג'ינג'ר ואשכולית, ו קינמון תפוח & אגס Amaranth דייסה.
הוראות
עבור הדייסה:טיפ 200מ " ל מים למחבת קטנה שאינה מקל ומערבבים שיבולת שועל. מבשלים על אש נמוכה עד מבעבע ומעובה. (כדי להפוך במיקרוגל, להשתמש במיכל עמוק כדי למנוע דליפה כמו התערובת תעלה כפי שהוא מבשל, ומבשלים 3 דקות על גבוה.) מערבבים ביוגורט או מערבולת במחצית העליון עם השאר.
מוסיפים חצאי אגס ואגוזים לדייסה המוגמרת, ואז מפזרים על קינמון.