דלעת ג'ינג'ר סקונס הוא צמחוני ארוחת בוקר. מתכון זה מכין 8 מנות עם 243 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 4 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. אם יש לכם שמנת, קמח, חמאה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 30%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו דלעת סקונס עם זיגוג זנגביל, דלעת ספייס סקונס טיפים + טריקים לחמניות לחות, ו סקונס קרם ג'ינג'ר ללא גלוטן עם ג' ינג'ר מסוכר ביתי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערה גדולה שלבו את הקמח, 7 כפות סוכר, אבקת אפייה, קינמון, מלח, ג ' ינג ' ר וסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ג ' ינג ' ר
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
חותכים פנימה 4 כפות חמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
3
שלב את הביצה, הדלעת והשמנת החמוצה; מערבבים לחומרים יבשים רק עד לחות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
דלעת
ביצה
4
הופכים למשטח מקומח; ללוש 10 פעמים. טפיחה לתוך 8-ב. מעגל.
5
חותכים לשמונה טריזים. מפרידים טריזים ומניחים על תבנית משומנת. ממיסים את החמאה שנותרה; מברישים מעל בצק.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בצק
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
6
מפזרים את יתרת הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
7
אופים בחום של 425 מעלות למשך 15-20 דקות או עד להזהבה.