קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

דלעת סקווש וקסדיות כרוב

דלעת סקווש וקסדיות כרוב
מתכון Butternut סקווש קסדיות כרוב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 35 דקות. מתאבן זה יש 594 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת עיזים, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו דלעת סקווש וקסדיות כרוב, דלעת סקווש וקסדיות כרוב, ו דלעת סקווש, כרוב, וקסדיות שעועית שחורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוסיפים את הסקווש ומפזרים את המלח, אבקת צ ' ילה ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, הופכים בעדינות עם מרית, עד הסקווש הוא חום זהוב עמוק ומכרז (אבל לא מתפרק).
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' יליאבקת צ ' ילי
פלפלפלפל
סקוושסקווש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
3
הסר לצלחת ולהניח בצד.
4
באותו מחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה ולהוסיף כרוב. לזרוק אותו עם מלקחיים ולבשל אותו במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
כרובכרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
מלקחייםמלקחיים
5
מוסיפים את הסקווש מבושל בעדינות לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
6
במחבת נפרדת, להמיס חמאה נוספת וחום קלות שני הצדדים של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
בנה את הקסדייה אחד אחד החל טורטייה, הוספת שכבה של הגבינות ושכבה של תערובת סקווש / כרוב וכלה עם טורטייה שנייה. יהיו לך ארבע קסדיות כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
סקוושסקווש
כרובכרוב
8
חום כל קסדייה משני הצדדים, הוספת חמאה יותר למחבת כדי לוודא טורטיות נחמדות וזהוב וטעים. כאשר הגבינה נמסה, להסיר כל קווסאדייה מהמחבת לחתוך אותו לארבעה טריזים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
חמאהחמאה
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."