מתכון Butternut סקווש קסדיות כרוב יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בסביבה 35 דקות. מתאבן זה יש 594 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 34 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. לך לחנות ותביא פלפל, גבינת עיזים, דלורית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. נסו דלעת סקווש וקסדיות כרוב, דלעת סקווש וקסדיות כרוב, ו דלעת סקווש, כרוב, וקסדיות שעועית שחורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 1 כף חמאה ושמן זית במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את הסקווש ומפזרים את המלח, אבקת צ ' ילה ופלפל. מבשלים במשך כמה דקות, הופכים בעדינות עם מרית, עד הסקווש הוא חום זהוב עמוק ומכרז (אבל לא מתפרק).
מרכיבים שתצטרך
אבקת צ ' ילי
פלפל
סקווש
מלח
ציוד שתשתמש בו
מרית
3
הסר לצלחת ולהניח בצד.
4
באותו מחבת, להמיס את הנותרים 1 כף חמאה על חום בינוני גבוה ולהוסיף כרוב. לזרוק אותו עם מלקחיים ולבשל אותו במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
כרוב
ציוד שתשתמש בו
מחבת
מלקחיים
5
מוסיפים את הסקווש מבושל בעדינות לזרוק יחד.
מרכיבים שתצטרך
סקווש
6
במחבת נפרדת, להמיס חמאה נוספת וחום קלות שני הצדדים של טורטיות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
בנה את הקסדייה אחד אחד החל טורטייה, הוספת שכבה של הגבינות ושכבה של תערובת סקווש / כרוב וכלה עם טורטייה שנייה. יהיו לך ארבע קסדיות כשתסיים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה
סקווש
כרוב
8
חום כל קסדייה משני הצדדים, הוספת חמאה יותר למחבת כדי לוודא טורטיות נחמדות וזהוב וטעים. כאשר הגבינה נמסה, להסיר כל קווסאדייה מהמחבת לחתוך אותו לארבעה טריזים.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Cuvaison פינו נואר. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 29 דולר.