תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דקר צרוב במחבת עם רוטב עגבניות קלוי. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 36 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 286 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עלי בזיליקום, פלפל, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ היין האדום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דובדבנים-ברי כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: סטייק טונה צרוב במחבת עם רוטב תרד עגבניות, מחבת צרוב עוף ברוטב עגבניות צלוי, ו דקר עם רוטב עגבניות זית (5 Ww Pts).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
מסדרים רצועות פלפל ופרוסות עגבניות בשכבה אחת על מחבת ג ' לי רול מצופה בתרסיס בישול; טפטוף עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
אטריות ריגטוני מיובשות
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מפזרים 1/4 כפית מלח ותיבול איטלקי; מערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
אופים ב 350 במשך 40 דקות או עד הקצוות משחימים קלות.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר מהתנור.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6
הגדל את טמפרטורת התנור ל-40
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
העברת תערובת עגבניות למעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
8
מוסיפים 1/4 כפית מלח, חומץ, פלפל שחור ועלי בזיליקום; תהליך עד חלקה. כפית תערובת עגבניות לתוך קערה. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
חום שנותר 1 כף שמן במחבת גדולה אטום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מערבבים קמח וקמח תירס בצלחת רדודה.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
לוראן מטבח מקצועי®
11
מפזרים דגים עם 1/4 כפית מלח; לדלות בתערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
12
מוסיפים דגים למחבת; מבשלים 3 דקות. הפוך דגים מעל; אופים ב 400 במשך 8 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
13
מגישים דגים עם רוטב עגבניות; מקשטים עם בזיליקום טרי קצוץ,אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.