קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות43
מגזין

הדרך האהובה עלינו לצלות תרנגול הודו

הדרך האהובה עלינו לצלות תרנגול הודו
גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, לחם תירס, מלית נקניקיות, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, צלי קדרה מועדף, ו עוף צלוי מועדף על המשפחה.

הוראות

1
יום לפני ההגשה, להכין את מרק giblet (להפריש את הכבד לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כבדכבד
2
מניחים את כל המרכיבים מרק בסיר כבד ולהוסיף מים רק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הקרביים רכים, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח, על 1 שעה. מסננים את המרק על קערה, שמירה על giblets, צוואר טורקיה, וגבי עוף; להשליך את הירקות. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
כאשר הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, לגרוס את הבשר מן הצוואר טורקיה ואת הגב עוף, להשליך כל עור. דק קוצצים את הקרביים.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
4
מערבבים את הבשר ואת הקרביים יחד, מכסים ומקררים עד הצורך.
5
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
ביום הגשה, להכין את טורקיה: לשטוף את טורקיה היטב מבפנים ומבחוץ, וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
7
הסר כל עודף שומן.
8
לסחוט את החצאים הכתומים בתוך הגוף ואת הצוואר חללים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
9
מפזרים את החללים עם פפריקה, מלח ופלפל. דחוף את החללים באופן רופף עם המילוי, באמצעות כ -3 כוסות לצוואר ו -8 כוסות לגוף. סגור עם שרוכים טורקיה או לתפור סגור עם מחט גדולה חוט כבד. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית3 ראשי שום, חצויים אופקית
10
לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם החמאה ומפזרים פפריקה, מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה,על מדף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
12
יוצקים 2 כוסות של מרק הקרביים השמורים לתחתית המחבת, ומכסים את טורקיה בחופשיות בנייר אלומיניום. מכסים את המרק שנותר ומקררים אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
מניחים את ההודו בתנור וצולים במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר את נייר הכסף לצלות את טורקיה, צולה עם מיצי פאן כל 30 דקות, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
15
להעלות את טמפרטורת התנור ל 177° ולצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא180, עוד 1 עד 1 שעות. הטמפרטורה בחלק העמוק ביותר של השד צריך לקרוא160. המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הירך הוא דקר עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
הסירו את ההודו, הניחו אותו על מגש, והניחו לו לנוח כ-20 דקות, מכוסה ברדיד אלומיניום. שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
הסר את המילוי מן הגוף ואת הצוואר חללים לכסות אותו עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
1
מחממים את מיצי המחבת במחבת הצלייה על חום בינוני, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
יוצקים את המיצים דרך מפריד רוטב כדי להסיר את השומן, או לרפרף את השומן עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3
יוצקים את מיצי defatted לתוך כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4
. ממיסים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא עד שהוא חומים מעט, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
6
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך 2 כוסות של מיצי פאן שמורות, ולהמשיך לטאטא עד חלקה. מביאים את הרוטב לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מדיירה, טימין, מלח, פלפל, פטרוזיליה, ותערובת קרביים שמורות (מצעד 2). מבשלים, ערבוב, עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. אם אתה מעדיף רוטב דק יותר, להוסיף יותר של מרק 1 כוסות giblet הנותרים עד עקביות הרצוי מושגת. להתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחהלמרקם חלק וניתן למריחה
מדיירהמדיירה
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
8
. הצג את ההודו לפני גילוף זה. מסדרים את הבשר המגולף על מגש דקורטיבי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מקשטים עם מרווה טרייה ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מרווה טרייהמרווה טרייה
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;