גשו לסופר וקנו פטרוזיליה, לחם תירס, מלית נקניקיות, הודו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: ההודו המטוגן האהוב עליי {ואני אפילו לא אוהב הודו!}, צלי קדרה מועדף, ו עוף צלוי מועדף על המשפחה.
הוראות
1
יום לפני ההגשה, להכין את מרק giblet (להפריש את הכבד לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כבד
2
מניחים את כל המרכיבים מרק בסיר כבד ולהוסיף מים רק כדי לכסות. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים עד הקרביים רכים, ברפרוף כל קצף שעולה על פני השטח, על 1 שעה. מסננים את המרק על קערה, שמירה על giblets, צוואר טורקיה, וגבי עוף; להשליך את הירקות. אתה צריך בערך 3 כוסות של מרק.
מערבבים את הבשר ואת הקרביים יחד, מכסים ומקררים עד הצורך.
5
מחממים התנור ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
ביום הגשה, להכין את טורקיה: לשטוף את טורקיה היטב מבפנים ומבחוץ, וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
הסר כל עודף שומן.
8
לסחוט את החצאים הכתומים בתוך הגוף ואת הצוואר חללים.
מרכיבים שתצטרך
3 מקלות בייגלה
9
מפזרים את החללים עם פפריקה, מלח ופלפל. דחוף את החללים באופן רופף עם המילוי, באמצעות כ -3 כוסות לצוואר ו -8 כוסות לגוף. סגור עם שרוכים טורקיה או לתפור סגור עם מחט גדולה חוט כבד. לקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
חוט קצבים
10
לשפשף את טורקיה בכל רחבי עם החמאה ומפזרים פפריקה, מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
11
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה,על מדף במחבת צלייה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
12
יוצקים 2 כוסות של מרק הקרביים השמורים לתחתית המחבת, ומכסים את טורקיה בחופשיות בנייר אלומיניום. מכסים את המרק שנותר ומקררים אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
13
מניחים את ההודו בתנור וצולים במשך 1 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
14
הסר את נייר הכסף לצלות את טורקיה, צולה עם מיצי פאן כל 30 דקות, במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
15
להעלות את טמפרטורת התנור ל 177° ולצלות עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך קורא180, עוד 1 עד 1 שעות. הטמפרטורה בחלק העמוק ביותר של השד צריך לקרוא160. המיצים צריכים לרוץ ברור כאשר הירך הוא דקר עם סכין חדה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשום
רול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
הסירו את ההודו, הניחו אותו על מגש, והניחו לו לנוח כ-20 דקות, מכוסה ברדיד אלומיניום. שמור את המיצים במחבת.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
17
הסר את המילוי מן הגוף ואת הצוואר חללים לכסות אותו עם רדיד אלומיניום כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
1
מחממים את מיצי המחבת במחבת הצלייה על חום בינוני, מגרדים את כל החלקים החומים בתחתית המחבת.
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2
יוצקים את המיצים דרך מפריד רוטב כדי להסיר את השומן, או לרפרף את השומן עם כף מתכת.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
3
יוצקים את מיצי defatted לתוך כוס מדידה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
4
. ממיסים את החמאה בסיר כבד על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
5
לטאטא בקמח ולהמשיך לטאטא עד שהוא חומים מעט, 2 עד 3 דקות.
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
6
לטאטא כל הזמן, לאט לשפוך 2 כוסות של מיצי פאן שמורות, ולהמשיך לטאטא עד חלקה. מביאים את הרוטב לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום בינוני נמוך ולהוסיף את מדיירה, טימין, מלח, פלפל, פטרוזיליה, ותערובת קרביים שמורות (מצעד 2). מבשלים, ערבוב, עד הרוטב התעבה, על 10 דקות. אם אתה מעדיף רוטב דק יותר, להוסיף יותר של מרק 1 כוסות giblet הנותרים עד עקביות הרצוי מושגת. להתאים את התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
מדיירה
1/4 כוס שומן חזיר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מעבירים את הרוטב לסירת רוטב.
מרכיבים שתצטרך
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטב
8
. הצג את ההודו לפני גילוף זה. מסדרים את הבשר המגולף על מגש דקורטיבי גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק