הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, הודו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Roulade טורקיה עם אורז בר ריבס-מלית דובדבן, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).
הוראות
לפחות 2 שעות לפני צליית טורקיה, קוצצים את צוואר טורקיה לחתיכות j-inch.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מוסיף את הצוואר, לב תרנגול הודו, וgizzard. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות טורקיה משחימים היטב, על 10 דקות.
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים במשך 2 שעות. מסננים את המניה ומניחים בצד.
בואו לעמוד 5 דקות לרפרף כל שומן שעולה על פני השטח. אתה צריך מניות 1 ליטרים; להוסיף מים למניה, במידת הצורך. (המניה יכולה להיות מוכנה עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה, ומקורר.) להפריש.
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 163°. הפעל את טורקיה על שדיה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם מלית. באמצעות שיפוד עץ או מתכת דק, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם חלק מהמילוי, ולכסות את המילוי בנייר כסף.
מניחים כל מילוי שנותר בתבשיל חמאה קל, כיסוי, ומקרר לאפות כמנה צדדית. לקשור את מקלות התיפוף יחד עם חוט מטבח.
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. לשפשף בכל רחבי עם 4 כפות חמאה מרוכך. מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם רדיד אלומיניום.
יוצקים 2 כוסות מניות לתחתית המחבת.
צולים את ההודו, מתבלים על כל 40 דקות עם המיצים בתחתית המחבת (להרים את נייר הכסף כדי להגיע לאזור השד), עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצמות) קורא 77° ואת המילוי הוא לפחות160, על 3 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים מים כדי להרטיב אותם (כ -1 כוסות בכל פעם). במהלך 45 הדקות האחרונות, להסיר את רדיד ו למרוח כמה פעמים כדי לחמם את העור.
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. מכסים ואופים את המילוי עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לתוך כוס מפריד.
בואו לעמוד 5 דקות; ואז לשפוך את ושומר את הטפטוף ולהשליך את השומן. להחזיר את הטפטוף עם מלאי 1 ליטר הנותרים למחבת הצלייה.
מניחים את המחבת הצלייה על פני שני מבערים על חום גבוה, ומביאים את המניה לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על תחתית המחבת עם מרית עץ. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות, 10 עד 15 דקות.
בקערה קטנה, מפזרים את קורנפלור לתוך הנמל ומערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך המחבת ומבשלים עד הרוטב מעובה קלות.
הסר מהחום. כף אחת בכל פעם, לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב ויוצקים לתוך סירת תחתית מחוממת.
לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב. אם הבשר הכהה נראה קצת ורוד, לא להיות מודאג, כי זה בטוח לאכול. אם אתה רוצה את זה מבושל יותר מסיבות אסתטיות, לחתוך את הירכיים ואת מקלות התיפוף מן הפגר, ולאפות אותם ב 350 מעלות f במשך כמה דקות עד הבשר לא מראה שום סימן של ורוד. או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהבשר נראה עשוי היטב.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;