קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחג ההודיה
מגזין

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים

הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים
צריך מנות ראשונות ללא גלוטן? הודו בר עם אורז בר ומילוי דובדבנים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מתאים ל-8 מנות. מנה אחת מכילה 283 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג החג ההודיה שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו עמילן תירס, הודו, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Roulade טורקיה עם אורז בר ריבס-מלית דובדבן, הודו מזוגג מייפל עם אורז בר מלית, ו תרנגול הודו מזוגג רימון עם אורז בר מלית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לפחות 2 שעות לפני צליית טורקיה, קוצצים את צוואר טורקיה לחתיכות j-inch.
מרכיבים שתצטרך
צוואר טורקיהצוואר טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
2
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את הצוואר, לב תרנגול הודו, וgizzard. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד חתיכות טורקיה משחימים היטב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לבבות טורקיהלבבות טורקיה
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
4
מוסיפים את המניה, מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה במחבת. להפחית את החום נמוך מאוד ומבשלים במשך 2 שעות. מסננים את המניה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו לעמוד 5 דקות לרפרף כל שומן שעולה על פני השטח. אתה צריך מניות 1 ליטרים; להוסיף מים למניה, במידת הצורך. (המניה יכולה להיות מוכנה עד 1 יום קדימה, מקורר, מכוסה, ומקורר.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
6
מניחים מתלה בשליש התחתון של התנור ומחממים את התנור ל 163°. הפעל את טורקיה על שדיה. באופן רופף למלא את חלל הצוואר עם מלית. באמצעות שיפוד עץ או מתכת דק, להצמיד את עור הצוואר תרנגולי הודו על הגב. מקפלים את כנפי תרנגולי ההודו akimbo מאחורי הגב או לקשור לגוף עם חוט מטבח. באופן רופף למלא את חלל הגוף הגדול עם חלק מהמילוי, ולכסות את המילוי בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
7
מניחים כל מילוי שנותר בתבשיל חמאה קל, כיסוי, ומקרר לאפות כמנה צדדית. לקשור את מקלות התיפוף יחד עם חוט מטבח.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
ציוד שתשתמש בו
חוט קצביםחוט קצבים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
8
מניחים את ההודו, השד בצד למעלה, על מדף במחבת הצלייה. לשפשף בכל רחבי עם 4 כפות חמאה מרוכך. מתבלים עם כפית מלח ופלפל כפית. בחוזקה לכסות את אזור השד עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
9
יוצקים 2 כוסות מניות לתחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
צולים את ההודו, מתבלים על כל 40 דקות עם המיצים בתחתית המחבת (להרים את נייר הכסף כדי להגיע לאזור השד), עד מדחום בשר מוכנס בחלק הבשרני של הירך (אבל לא נוגע בעצמות) קורא 77° ואת המילוי הוא לפחות160, על 3 שעות. בכל פעם שהטפטופים מתאדים, מוסיפים מים כדי להרטיב אותם (כ -1 כוסות בכל פעם). במהלך 45 הדקות האחרונות, להסיר את רדיד ו למרוח כמה פעמים כדי לחמם את העור.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
להעביר את טורקיה מגש גדול ולתת לו לעמוד לפחות 20 דקות לפני גילוף. להגדיל את טמפרטורת התנור ל 177°. מכסים ואופים את המילוי עד מחומם דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
12
בינתיים, יוצקים את הטפטוף מהמחבת הצלייה לתוך כוס מפריד.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
13
בואו לעמוד 5 דקות; ואז לשפוך את ושומר את הטפטוף ולהשליך את השומן. להחזיר את הטפטוף עם מלאי 1 ליטר הנותרים למחבת הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
14
מניחים את המחבת הצלייה על פני שני מבערים על חום גבוה, ומביאים את המניה לרתיחה, מגרדים את חתיכות השחמה על תחתית המחבת עם מרית עץ. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם 2 כוסות, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
15
בקערה קטנה, מפזרים את קורנפלור לתוך הנמל ומערבבים להתמוסס. מערבבים לתוך המחבת ומבשלים עד הרוטב מעובה קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
יציאהיציאה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
16
הסר מהחום. כף אחת בכל פעם, לטאטא את הנותרים 2 כפות חמאה עד נמס. מתבלים במלח ופלפל. מסננים את הרוטב ויוצקים לתוך סירת תחתית מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
17
לגלף את ההודו ולהגיש עם המילוי ורוטב. אם הבשר הכהה נראה קצת ורוד, לא להיות מודאג, כי זה בטוח לאכול. אם אתה רוצה את זה מבושל יותר מסיבות אסתטיות, לחתוך את הירכיים ואת מקלות התיפוף מן הפגר, ולאפות אותם ב 350 מעלות f במשך כמה דקות עד הבשר לא מראה שום סימן של ורוד. או מיקרוגל במרווחים של 30 שניות עד שהבשר נראה עשוי היטב.
מרכיבים שתצטרך
מקלות עוףמקלות עוף
1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)1/2 כוס מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
18
מאמר var
19
Type_27_data = {};
20
מאמר
21
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;