קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות6
מגזין

הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה

הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה
הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים נקניק ורוטב מרווה, לחג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם נקניק המדינה רוטב מרווה, עלי דפנה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכינו את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
2
הסר את כל החלקים הנוספים; קרביים מילואים.
3
חותכים קצות כנפיים וכל צוואר עודף, וכו'. עונת טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח כשר ופלפל טחון טרי; להיות נדיב. לשחרר את המפרקים רגל בלי לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלח כשרמלח כשר
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
הפוך את המילוי על ידי חיתוך גס את הלימון , תפוח, בצל, טימין, רוזמרין, מרווה, פטרוזיליה ועלי דפנה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנהעלי דפנה
רוזמריןרוזמרין
מילוימילוי
פטרוזיליהפטרוזיליה
תפוחתפוח
לימוןלימון
בצלבצל
טימיןטימין
מרווהמרווה
5
מערבבים עם שמן. שים מלית לתוך חלל מסבך את הציפור. אל תקשור חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
שמן בישולשמן בישול
6
התחל את המניה לפחות 30 דקות לפני צליית טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
7
מניחים את קצות הכנפיים והצוואר בסיר; מוסיפים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה. להוריד כל קצף. להפחית את החום לרתיחה איטית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, פלפל וגבעולי פטרוזיליה. אפשר להרתיח על 2 1/2 שעות. מלאי זן ושמורה. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
פטרוזיליהפטרוזיליה
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
מלאימלאי
9
להכין משחה על ידי לישה 6 כפות חמאה ללא מלח עם 1/4 כוס קמח. לשפשף את זה במרץ ביסודיות לתוך העור של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
10
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מפזרים 4 כפות קמח באופן שווה על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
12
מניחים הודו על מדף במחבת. אפשר לטורקיה להגיע לטמפרטורת החדר אם היא עדיין קרה למגע.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
13
הניחו את תרנגול ההודו בתנור. השאר בתנור במשך 40 דקות או עד הציפור השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
14
שלב 8 כפות חמאה עם 1 כפית מים ולהביא לרתיחה. להפוך את התנור עד 350 מעלות ולהוסיף את טורקיה בנדיבות עם תערובת החמאה. חזור על תהליך זה פעמיים, פעם אחת בכל 10 דקות, עד נוזל basting משמש למעלה. בשלב זה, טורקיה צריך להיות בתנור על 1 שעה. עכשיו למרוח 2 פעמים יותר במרווחים של 15 דקות, באמצעות טפטוף מחבת. בשלב זה, טורקיה כבר בערך 1 שעה 30 דקות. מבשלים 20 דקות יותר ללא צליעה, כדי לאפשר לעור לפריך.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
טורקיה כולהטורקיה כולה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
15
הסר מהתנור. אפשר לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. הפוך את הרוטב במהלך תקופת מנוחה זו.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את טורקיה מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
17
מניחים מחבת צלייה ישירות על גבי מבער על חום בינוני. לבשל במשך כ 5 דקות, המאפשר נוזל עודף להתאדות. מערבבים כל הזמן. עכשיו בזהירות להסיר כל שומן עודף כי לא בשילוב עם הקמח לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
18
מוסיפים את כרישה חתוכה ומבשלים 1 דקה. לאט להוסיף 3 כוסות הודו המניה, המאפשר את הרוטב להתעבות כפי שהוא מגיע לרתיחה. בשלב זה ניתן להחליף לסיר. ודא כי כל פיסה של טיפות המחבת כבר שולבה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיהמלאי טורקיה
רוטברוטב
כרישהכרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
19
מוסיפים את הקרביים ומבשלים כ -15 דקות. מערבבים את הביצה קשה ולהסיר מחום. מתבלים לפי הטעם עם פלפל טחון טרי ומלח, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
ביצה קשהביצה קשה
פלפל שחור טחוןפלפל שחור טחון
מלחמלח
20
תחתוך את ההודו ותעביר את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
21
מגישים עם נקניק מדינה ורוטב מרווה ועוגת חמוציות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציותרוטב חמוציות
נקניקנקניק
מרווהמרווה
22
הודפס שוב באישור הבישול של ג 'ספר וייט מניו אינגלנד על ידי ג' ספר וייט. ©1998 ספרי ביסקוויט
מרכיבים שתצטרך
ביסקוויטיםביסקוויטים

מרכיבים

1לשימור,לשימור,23 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת10פלפל שחורפלפל שחור11/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט2ביוןצרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך4(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה10sprigsחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1ביצה קשה, קצוצה דקביצה קשה, קצוצה דק10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי1גדולכרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך בקוביות 1/4 אינץכרישה, חלק לבן בלבד, לחתוך בקוביות 1/4 אינץ1קליפות מלימוןקליפות מלימון11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות5גבעולי פטרוזיליה איטלקייםגבעולי פטרוזיליה איטלקיים10sprigsפטרוזיליה איטלקיתפטרוזיליה איטלקית10ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב חמוציותרוטב חמוציות4ענפים רוזמרין טריענפים רוזמרין טרי2ענפים מרווה טרייהענפים מרווה טרייה10ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב כפרי עם מרווהרוטב כפרי עם מרווה10ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי10ריבס, קצוץ טרי או קפואקישוטים מטורקיהקישוטים מטורקיה10ריבס, קצוץ טרי או קפואקרביים מטורקיה, קצוץ דקקרביים מטורקיה, קצוץ דק7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמלאי טורקיהמלאי טורקיה8(חוֹרֶף)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות11 קילו קישואים,פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב1ורמונט או טורקיה טרי אחר, כ -10 ק ורמונט או טורקיה טרי אחר, כ -10 ק " ג, מפוטם על תירס ואגוזי מלך, נהרג 3 ימים קודם לכן