הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה
הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים נקניק ורוטב מרווה, לחג ההודיה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 280 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם נקניק המדינה רוטב מרווה, עלי דפנה, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, עם כפית ציון של 38% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו הודו ורמונט צלוי עם רוטב קרביים ונקניקיות ורוטב מרווה, לחג ההודיה, הודו צלוי עם מרווה, בצל ורוטב קרביים, ו עוף צלוי קלאסי ורוטב קרביים (מתכונים דומים).
הוראות
1
הכינו את תרנגול ההודו.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
2
הסר את כל החלקים הנוספים; קרביים מילואים.
3
חותכים קצות כנפיים וכל צוואר עודף, וכו'. עונת טורקיה מבפנים ומבחוץ עם מלח כשר ופלפל טחון טרי; להיות נדיב. לשחרר את המפרקים רגל בלי לקרוע את העור.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור טחון
מלח כשר
טורקיה כולה
4
הפוך את המילוי על ידי חיתוך גס את הלימון , תפוח, בצל, טימין, רוזמרין, מרווה, פטרוזיליה ועלי דפנה לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
עלי דפנה
רוזמרין
מילוי
פטרוזיליה
תפוח
לימון
בצל
טימין
מרווה
5
מערבבים עם שמן. שים מלית לתוך חלל מסבך את הציפור. אל תקשור חזק מדי.
מרכיבים שתצטרך
מילוי
שמן בישול
6
התחל את המניה לפחות 30 דקות לפני צליית טורקיה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
מלאי
7
מניחים את קצות הכנפיים והצוואר בסיר; מוסיפים 6 כוסות מים. מביאים לרתיחה. להוריד כל קצף. להפחית את החום לרתיחה איטית.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
8
מוסיפים בצל, סלרי, גזר, עלי דפנה, פלפל וגבעולי פטרוזיליה. אפשר להרתיח על 2 1/2 שעות. מלאי זן ושמורה. אתה צריך בערך 3 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל
עלי דפנה
פטרוזיליה
גזר
סלרי
בצל
מלאי
9
להכין משחה על ידי לישה 6 כפות חמאה ללא מלח עם 1/4 כוס קמח. לשפשף את זה במרץ ביסודיות לתוך העור של הציפור.
מרכיבים שתצטרך
חמאה ללא מלח
קמח לכל מטרה
לשפשף תיבול יבש
10
מחממים את התנור ל 450 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
11
מפזרים 4 כפות קמח באופן שווה על החלק התחתון של מחבת צלייה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
12
מניחים הודו על מדף במחבת. אפשר לטורקיה להגיע לטמפרטורת החדר אם היא עדיין קרה למגע.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
13
הניחו את תרנגול ההודו בתנור. השאר בתנור במשך 40 דקות או עד הציפור השחמה בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנור
14
שלב 8 כפות חמאה עם 1 כפית מים ולהביא לרתיחה. להפוך את התנור עד 350 מעלות ולהוסיף את טורקיה בנדיבות עם תערובת החמאה. חזור על תהליך זה פעמיים, פעם אחת בכל 10 דקות, עד נוזל basting משמש למעלה. בשלב זה, טורקיה צריך להיות בתנור על 1 שעה. עכשיו למרוח 2 פעמים יותר במרווחים של 15 דקות, באמצעות טפטוף מחבת. בשלב זה, טורקיה כבר בערך 1 שעה 30 דקות. מבשלים 20 דקות יותר ללא צליעה, כדי לאפשר לעור לפריך.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
טורקיה כולה
מים
ציוד שתשתמש בו
תנור
מחבת
15
הסר מהתנור. אפשר לנוח לפחות 30 דקות לפני גילוף. הפוך את הרוטב במהלך תקופת מנוחה זו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור
16
כדי להפוך את הרוטב, להסיר את טורקיה מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולה
רוטב
17
מניחים מחבת צלייה ישירות על גבי מבער על חום בינוני. לבשל במשך כ 5 דקות, המאפשר נוזל עודף להתאדות. מערבבים כל הזמן. עכשיו בזהירות להסיר כל שומן עודף כי לא בשילוב עם הקמח לעשות רביכה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייה
18
מוסיפים את כרישה חתוכה ומבשלים 1 דקה. לאט להוסיף 3 כוסות הודו המניה, המאפשר את הרוטב להתעבות כפי שהוא מגיע לרתיחה. בשלב זה ניתן להחליף לסיר. ודא כי כל פיסה של טיפות המחבת כבר שולבה לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלאי טורקיה
רוטב
כרישה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מחבת
19
מוסיפים את הקרביים ומבשלים כ -15 דקות. מערבבים את הביצה קשה ולהסיר מחום. מתבלים לפי הטעם עם פלפל טחון טרי ומלח, במידת הצורך.