הודו צלוי עם גזר וצלי שאלוט
הודו צלוי עם גזר וצלי שאלוט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 487 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר גמדי, חזה הודו על העצם, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. וזה מצוין. נסו גזר קלוי, גזר לבן, וצלצלי שאלוט, שומר קלוי, גזר, וצלי שאלוט, ו גזר לבן קלוי מייפל, גזר וצלצלי שאלוט (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
חותכים לאורך צד 1 של עצם החזה, ולאחר מכן למטה לאורך הצלעות; בעדינות למשוך ולחתוך את הבשר מן העצם כדי לחתוך את השד את הפגר. לעשות את אותו הדבר כדי להסיר את השד השני.
מתבלים את השדיים טורקיה משני הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל. שים מחבת צלייה גדולה על הכיריים מעל חום בינוני ולקבל את זה טוב וחם.
טפטוף המחבת עם 3 ספירה של שמן.
מוסיפים כמה עלי מרווה ומערבבים לתבל את השמן.
להניח את השדיים בשמן החם, העור בצד למטה ומבשלים כ 5 דקות עד העור מתחיל להגדיר פריך. הפוך את השדיים מעל ולדחוף אותם לצד 1.
מוסיפים את שאלוט, גזר, קומץ עלי מרווה למחבת ומערבבים מעיל עם השמן.
מפזרים את הירקות עם מלח ופלפל. תקע את המחבת בתנור החם וצלה במשך כ 30 דקות עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע 160 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, ואת שאלוט וגזר הם מכרז משחימים.
שים את המחבת צלייה מעל 2 מבערים, מעל חום בינוני. מערבבים בקמח עם כף עץ. ואז בהדרגה לערבב את המניה, גירוד התחתון של המחבת להרים את כל חתיכות השחמה. תן את הרוטב לסחוט לימון ועונה, לטעום, עם מלח ופלפל. פורסים את ההודו ומגישים עם הרוטב.