קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות49
מגזין

הודו צלוי עם גזר וצלי שאלוט

הודו צלוי עם גזר וצלי שאלוט
הודו צלוי עם גזר וצלי שאלוט הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 487 קלוריות, 60 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גזר גמדי, חזה הודו על העצם, שאלוט, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. וזה מצוין. נסו גזר קלוי, גזר לבן, וצלצלי שאלוט, שומר קלוי, גזר, וצלי שאלוט, ו גזר לבן קלוי מייפל, גזר וצלצלי שאלוט (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
חותכים לאורך צד 1 של עצם החזה, ולאחר מכן למטה לאורך הצלעות; בעדינות למשוך ולחתוך את הבשר מן העצם כדי לחתוך את השד את הפגר. לעשות את אותו הדבר כדי להסיר את השד השני.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
צלעותצלעות
3
מתבלים את השדיים טורקיה משני הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל. שים מחבת צלייה גדולה על הכיריים מעל חום בינוני ולקבל את זה טוב וחם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חזה הודוחזה הודו
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כירייםכיריים
4
טפטוף המחבת עם 3 ספירה של שמן.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים כמה עלי מרווה ומערבבים לתבל את השמן.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שמן בישולשמן בישול
6
להניח את השדיים בשמן החם, העור בצד למטה ומבשלים כ 5 דקות עד העור מתחיל להגדיר פריך. הפוך את השדיים מעל ולדחוף אותם לצד 1.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
7
מוסיפים את שאלוט, גזר, קומץ עלי מרווה למחבת ומערבבים מעיל עם השמן.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
שאלותשאלות
גזרגזר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מפזרים את הירקות עם מלח ופלפל. תקע את המחבת בתנור החם וצלה במשך כ 30 דקות עד הטמפרטורה הפנימית של טורקיה מגיע 160 מעלות F על מדחום קריאה מיידית, ואת שאלוט וגזר הם מכרז משחימים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירקירק
שאלותשאלות
גזרגזר
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור
מחבתמחבת
1
שים את המחבת צלייה מעל 2 מבערים, מעל חום בינוני. מערבבים בקמח עם כף עץ. ואז בהדרגה לערבב את המניה, גירוד התחתון של המחבת להרים את כל חתיכות השחמה. תן את הרוטב לסחוט לימון ועונה, לטעום, עם מלח ופלפל. פורסים את ההודו ומגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
לימוןלימון
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
כף עץכף עץ