קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות96
מגזין

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית

הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית
אם יש לך מלאי הודו עשיר, חמאה, צ'ילי poblano, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: הודו צלוי עם צ'וריסו-תירס מלית, חזה הודו צלוי עם לחם תירס-מלית מרווה ורוטב ברנדי, ו צ'וריסו ולחם תירס מלית.

הוראות

1
הפוך את המילוי לחם תירס: מחממים את המטגן ומניחים מתלה 8 סנטימטרים מהחום. לטגן את התירס, מפנה, עד חרוך קלות, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
תירסתירס
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
2
בואו להתקרר מעט, ולאחר מכן לחתוך את הגרעינים מן הקורים.
3
במעבד מזון, קוצצים את צ 'וריסו לחתיכות 1/2 אינץ'. במחבת גדולה, לבשל את צ ' וריסו על חום גבוה בינוני, ערבוב מדי פעם, עד השומן הוא שניתנו, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מחבתמחבת
4
מסננים את צ ' וריסו ולהעביר צלחת נייר מצופה מגבת; להשליך את השומן.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
למחוק את המחבת ולהמיס את 4 כפות של חמאה מוצקה בו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצל, סלרי, שום, poblanos ו טימין ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך, כ 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל Poblanoפלפל Poblano
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
7
לגרד לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
מוסיפים את הצ ' וריסו, גרעיני תירס, לחם תירס, חמאה מומסת ומניה. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
גרעינים תירסגרעינים תירס
לחם תירסלחם תירס
צ ' וריסוצ ' וריסו
חמאהחמאה
מלאימלאי
9
בואו מגניב.
10
בינתיים, להכין את טורקיה: מחממים התנור ל 45
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
שים את האנשואים בקערה בינונית ומכסה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
12
בואו להשרות עד מתרכך, כ -30 דקות.
13
לנקז היטב. במעבד מזון, מחית את אנשואים עם שום וחמאה עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. לשפשף 2 כפות של רסק אנצ ' ו בחלל טורקיה הראשי. לשחרר את העור בצוואר בזהירות להאריך את הידיים כל הדרך עד הירך והרגל. לשפשף את הדבק אנצ ' ו הנותרים מתחת לעור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
חמאהחמאה
שוםשום
טורקיה כולהטורקיה כולה
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
14
באופן רופף למלא את חלל טורקיה הראשי עם 5 כוסות של המילוי ולקשור את הרגליים יחד עם חוט מטבח. כפית 1 כוס של המילוי לתוך חלל הצוואר ולתחוב את העור הנוסף מתחת או מאובטח עם קיסמים. כפית את המילוי הנותר לתוך צלחת אפייה בחמאה 3 ליטר וטפטוף עם 1 כוס של המניה.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
חוט מטבחחוט מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
קיסמיםקיסמים
15
מניחים את תרנגול ההודו במחבת צלייה גדולה מאוד ומתבלים אותו במלח ופלפל. צולים את ההודו במשך 30 דקות, ואז מפחיתים את החום ל-37
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
16
להוסיף 1 כוס של המניה למחבת הקלייה ולצלות את טורקיה במשך 3 שעות ארוכות יותר, או עד מדחום קריאה מיידית מוכנס ב רושמי הירך הפנימית 180 ואת מלית רושמת 16
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
טורקיה כולהטורקיה כולה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מדחום מטבחמדחום מטבח
17
מכסים את טורקיה באופן רופף עם נייר אם העור חומים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
18
להעביר את טורקיה ללוח חיתוך, לכסות בנייר כסף ולתת לנוח במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
19
אופים את המילוי בתבנית האפייה במשך כ 30 דקות, או עד מחומם דרך פריך על גבי.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
20
בינתיים, יוצקים את מיצי מחבת צלייה לתוך כוס גדולה למדידת כוס. דלג על השומן. בכוס קטנה, להקציף 1/2 כוס של המניה עם הקמח ולהניח בצד. הגדר את מחבת צלייה מעל 2 מבערים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
מחבת צלייהמחבת צלייה
מקציףמקציף
21
הוסף את 2 1/2 כוסות הנותרים של מלאי ולהביא לרתיחה. באמצעות כף עץ, לגרד כל חתיכות משחימים מלמטה ובצדדים של המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבתמחבת
22
מוסיפים את מיצי המחבת השמורים למחבת הקלייה, ואז מסננים דרך מסננת עדינה לסיר בינוני. מרתיחים את המיצים על חום גבוה עד מופחת 3 כוסות, על 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
23
לטאטא בתערובת הקמח ומרתיחים עד מעובה, כ 5 דקות. מתבלים את הרוטב עם מלח ופלפל ומעבירים לסירת רוטב מחוממת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
סירת רוטבסירת רוטב
מקציףמקציף
24
לגלף את טורקיה ומגישים עם הרוטב ואת מלית לחם תירס מן טורקיה ואת צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
טורקיה כולהטורקיה כולה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
25
הפוך קדימה: מלית לחם תירס לא מבושל יכול להיות מכוסה בניילון נצמד ומקורר בין לילה. דחוף את ההודו רגע לפני הצלייה.
מרכיבים שתצטרך
מילוי לחם תירסמילוי לחם תירס
טורקיה כולהטורקיה כולה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
26
המלצת יין: the heat from the chiles and the chorizo calls for an inquently incenty And fruitty California Syrah, such as the 2000 Justin Paso Robles or the 2001 Lincourt.
מרכיבים שתצטרך
צ ' וריסוצ ' וריסו
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
ייןיין

יין מומלץ: קאווה, Grenache, שיראז

קאווה, גרנאש ושיראז הם הבחירה הכי טובה שלי לצ ' ילי. אלה אדומים עסיסיים אין יותר מדי טאנין (חשוב עבור מאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. Campo Viejo Cava Brut rosé עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
צבע ורוד נוצץ. נעים וחזק על האף עם נוכחות חזקה של פירות יער אדומים בשלים. עם יש תחושה מעוגלת, נעימה בפה.