הודו קורדון בלו ממולא בשר חזיר, צ'ילי ירוק קלוי וברי
קורדון הודו Bleu ממולא בשר חזיר, צ'ילי ירוק קלוי וברי נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 69 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. אם יש לכם גבינת ברי, מלח כשר ופלפל, חזה הודו ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. נסו הודו Cordon Bleu פסטה, קציצות הודו עם צ'ילי ירוק צלוי באש, ו חזה עוף ממולא בגבינת פרושוטו וגרוייר (קורדון בלו עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
עבור מילוי צ ' ילה: מחממים גריל לחום גבוה (אתה יכול גם להשתמש ברוילר אם אין לך גריל).
מניחים את כל chiles על הגריל ומבשלים עד חרוך היטב blistered, מפנה כל 2 עד 3 דקות.
מעבירים לקערה חסינת חום ומכסים בניילון נצמד כך שהם "מזיעים", מה שהופך אותם לקילוף קל יותר.
תן לצ ' ילי לעמוד במשך 5 דקות לפני חשיפת ושימוש במגבות כדי לשפשף את העורות. להשליך את העורות, להסיר את הליבות ואת הזרעים דק קוצצים את צ ' יילס.
העברה לקערת ערבוב גדולה ועונה עם מלח ופלפל.
מוסיפים את הגבינות ומערבבים יחד כדי ליצור מלית. להפריש עד מוכן לשימוש.
עבור טורקיה קורדון בלו: לעשות אופקי לחתוך את אורך הצד הדק של כל שד טורקיה באמצעות סכין דק חד. פתח את השדיים כמו ספר כך לחתוך הצדדים חשופים כלפי מעלה ואת העור בצד הוא למטה, עם "עמוד השדרה" של העוף אופקי על משטח העבודה שלך.
מפזרים את טורקיה עם מלח ופלפל.
להניח 5 פרוסות של בשר חזיר מעדנייה על כל שד לקצץ את הקצוות כך חזיר מתאים בתוך השד ויש גבול קטן סביב טורקיה. השארת פער זה יבטיח כי כאשר טורקיה מגולגל זה יוצר חותם נחמד ואת המילוי לא נוזל בכל מקום. מחלקים את poblano-גבינה מלית בשלישים להתפשט על כל אחד השדיים באופן שווה, משאיר גבול קטן סביב הקצה. החל מצד אחד, להפשיל בחוזקה את טורקיה ממך, מלית בכל המילוי כפי שהוא מנסה לברוח בקצוות (חשוב לך לגלגל אותו בדרך זו, ולכן כאשר אתה עושה את הפרוסות roulade המוגמר הם על פני התבואה). לאבטח את הגליל עם חתיכות של קצבים חוט כל 2 אינץ ' כדי ליצור חזק, אפילו יומן. חזור עם השדיים הנותרים.
מפזרים את החיצוניות עם מלח ופלפל.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
שמן חום בצולה תרנגול הודו להגדיר על פני שני מבערים על חום בינוני גבוה.
הוסף את roulades וחום באופן שווה, 3 עד 4 דקות לכל צד. כאשר השחמה בכל רחבי, להעביר את כל המחבת של roulades לתנור ולסיים בישול. צולים עד הטמפרטורה הפנימית מגיע 160 מעלות F, 30 עד 35 דקות.
מעבירים למגש ומאפשרים לבשר לנוח כדי לאפשר בישול מעל לשאת והטמפרטורה הפנימית כדי להגיע 170 מעלות F, 10 עד 12 דקות. כדי לשרת, להסיר את החוט לחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מערבבים את הדבש והחרדל ומערבבים היטב.