קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 55 דק.
מנות4
ציון בריאות50
מגזין

החבורה של באבא צלתה את צלעות החזיר של התינוק.

החבורה של באבא צלתה את צלעות החזיר של התינוק.
אם $1.33 למנה נופל בתקציב שלך, החבורה של באבא צלוי צלעות אחורי תינוק יכול להיות מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 259 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 9g של שומן כל אחד. אם יש לכם פלפל קאיין, פפריקה מעושנת, כמון טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו-55 דקות. מתכונים דומים: צלוי צלעות גב לתינוק, צלוי צלעות גב לתינוק, ו צלוי צלעות גב לתינוק.

הוראות

1
לבנות אש פחם או מחממים גריל גז.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
הסר עור כסף מהחלק האחורי של צלעות, אם תרצה בכך. הגדר את הגריל לחום עקיף ואם באמצעות שבבי עץ, המקום ספוג שבבי ישירות על פחם, או קופסת עישון של גריל גז. לשפשף את לימונים לחתוך על החלק הקדמי והאחורי של צלעות לסחוט לשחרר כמה שיותר מיץ ככל האפשר. להפריש במשך 5 דקות. לשפשף צלעות בנדיבות עם ספייס לשפשף ולתת לשבת, מכוסה, במשך 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
לימוןלימון
צ ' יפסצ ' יפס
מיץמיץ
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מניחים צלעות (צד העצם למטה) במרכז באח הבישול או מחזיק צלע/מתלה מעל חום נמוך בינוני ישיר, מוודא שהם לא מעל להבה ישירה. גריל מכוסה (בערך 325 מעלות F, אם הגריל שלך יש מדחום) במשך 1 1/2 עד 2 שעות או עד הבשר מכרז ומשך בחזרה מקצות עצמות הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
עצםעצם
בשרבשר
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
4
אל תפתח את הגריל במשך 30 הדקות הראשונות-זה אומר לא להציץ; חשוב במיוחד אם משתמשים שבבי עץ. אם הצלעות להתחיל לשרוף על הקצוות, מחסנית אותם על גבי אחד את השני ממש במרכז הגריל ולהוריד את האש שלך מעט. עשרים דקות לפני ההגשה, unstack צלעות, במידת הצורך ולהתחכך ברוטב ברביקיו.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
צ ' יפסצ ' יפס
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר צלעות מגריל ולתת לנוח 10 דקות לפני חיתוך לתוך הפרט או 2 עד 3 מנות צלעות. רוטב חם שנותר בסיר ומגישים בצד, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
צלעותצלעות
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
גרילגריל
6
מערבבים פפריקה, מלח, סוכר, סוכר חום, כמון, אבקת צ ' ילי, פלפל, קאיין, אבקת בצל, אבקת שום, מלח סלרי אורגנו בקערה; לערבב היטב. עבור לשפשף חלקה, מחית מרכיבים במטחנת תבלין עד משולב היטב וכל החלקים אחידים (לשפשף יהיה בסדר מאוד שזוף בצבע). צעד זה חשוב אם מוסיפים לכל רוטב ברביקיו תוצרת בית.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ברביקיורוטב ברביקיו
אבקת שוםאבקת שום
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
אבקת בצלאבקת בצל
סוכר חוםסוכר חום
מלח סלרימלח סלרי
אורגנואורגנו
פפריקהפפריקה
פלפלפלפל
כמוןכמון
סוכרסוכר
מלחמלח
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
לשפשף נוסף ניתן לאחסן במיכל אטום במשך עד 6 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
לשפשף תיבול יבשלשפשף תיבול יבש