תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל הית בר-ריבה פירורי עוגה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו את "ונילן חלץ", "טופי קנדי בר", "ביצים לבנות" ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת אפרסק עם ציפוי פירורי בר הית, הית בר עוגה, ו הית בר עוגה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
קמח בכפית קלה לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידה
סכין
3
מערבבים קמח, סוכר ומלח בקערה; חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה או 2 סכינים עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
קמח לכל מטרה
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
קערה
4
שלב 1/3 תערובת קמח כוס וחטיף לציפוי; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
ממתק
קמח לכל מטרה
5
מערבבים אבקת אפייה וסודה לשתייה לתוך תערובת הקמח הנותרת בקערה; מוסיפים יוגורט, חלב, קליפה, וניל, וחלבון ביצה. הכה במהירות בינונית של מערבל עד מעורבב. הבלילה כפית לתוך מחבת עוגה עגולה 8 אינץ ' מצופה ספריי בישול. זרוק ריבה על ידי כפית על הבלילה; להסתחרר יחד באמצעות קצה של סכין.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
תרסיס בישול
חלבונים
ריבה
וניל
יוגורט
קמח לכל מטרה
חלב
בקר
ציוד שתשתמש בו
טופס עוגה
סכין
בלנדר
קערה
6
מפזרים ציפוי מעל הבלילה.
7
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה תיל.