קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

הלזניה של אלי

הלזניה של אלי
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תן לאלי ' ןאן לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 825 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, בקר טחון, רוטב ספגטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו השפמנון של אלי, סלט פסטה מרפק של אלי, ו מטגנים מערבבים ברקת של אלי קריגר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; אטריות ניקוז, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2
מערבבים יחד גבינת ריקוטה ושום; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
לפי עוגהלפי עוגה
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
3
לבשל 1 lb. בשר טחון במחבת גדולה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים ברוטב ספגטי.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
שכבת צלחת אפייה משומנת קל 13 x 9 אינץ ' עם שליש כל אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת גבינה גרוסה, ורוטב בשר. חזור על שכבות פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת גבינה גרוסהתערובת גבינה גרוסה
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
לפי עוגהלפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
בואו לזניה לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
7
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קלאסיקו די נאפולי עגבניות & רוטב פסטה בזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.