הלזניה של אלי
לעולם אין יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז תן לאלי ' ןאן לנסות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 825 קלוריות, 50 גרם חלבון ו 45 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שום, בקר טחון, רוטב ספגטי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו השפמנון של אלי, סלט פסטה מרפק של אלי, ו מטגנים מערבבים ברקת של אלי קריגר (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אטריות לזניה על פי הוראות החבילה; אטריות ניקוז, ולהניח בצד.
מערבבים יחד גבינת ריקוטה ושום; להפריש.
לבשל 1 lb. בשר טחון במחבת גדולה, ערבוב עד בשר מתפורר והוא כבר לא ורוד; ניקוז. מערבבים ברוטב ספגטי.
שכבת צלחת אפייה משומנת קל 13 x 9 אינץ ' עם שליש כל אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת גבינה גרוסה, ורוטב בשר. חזור על שכבות פעמיים.
אופים ב 375 במשך 35 עד 40 דקות.
בואו לזניה לעמוד 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו קלאסיקו די נאפולי עגבניות & רוטב פסטה בזיליקום.