קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה

הליבוט אפוי בסלסה ירוקה טרייה
המתכון הליבוט אפוי סלסה ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סלמון, צ'ילי poblano, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי, ו הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי.

הוראות

1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום גבוה. מערבבים בקמח, להסיר מהחום, ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לגרד משחת קמח לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים טומטילו, בצל, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, מרק עוף, ו 1/2 כוס שמנת חמוצה. להסתחרר עד מטוהר בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
TomatillosTomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
5
יוצקים רוטב ירוק בחזרה למחבת; מוסיפים מלח ומיץ ליים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לשטוף דגים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, לחתוך 6 חתיכות שוות, ואת העונה עם מלח. הגדר חתיכות מעט זה מזה ב-8-by 12-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מביאים רוטב ירוק לרתיחה על חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
יוצקים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
אופים דגים עד זה פתיתים אבל עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחות. רוטב כפית על מנות, למעלה עם כפות קטנות של שמנת חמוצה נותרת, ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
כמה חם הצ ' ילה שלך? כדי להעריך את החום של צ ' ילה, לחתוך את החלק העליון שלה דרך הצלעות והזרעים, שם מרוכזים קפסאיצין תרכובת לייצור חום. גע בפרוסה ללשון שלך. אם אתה רוצה שהאוכל שלך יהיה מתון יותר, לפצל את צ ' ילה לגרד את כל או כמה צלעות וזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק את צ ' ילי עם forkand לא לגעת בעיניים שלך.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
מאמן פפ מסווג 200-נוכחימאמן פפ מסווג 200-נוכחי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
Maysara Arsheen פינו גריס
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.