המתכון הליבוט אפוי סלסה ירוקה טרי יכול לספק את התשוקה המקסיקנית שלך בערך 40 דקות. מנה אחת מכילה 144 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא סלמון, צ'ילי poblano, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: הליבוט בגריל עם סלסה עגבנייה טרייה, הליבוט בגריל וסלסה מנגו טרי, ו הליבוט מצונן עם רוטב משמש טרי.
הוראות
1
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת גדולה, להמס חמאה על חום גבוה. מערבבים בקמח, להסיר מהחום, ומערבבים כדי ליצור משחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
לגרד משחת קמח לתוך בלנדר.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מוסיפים טומטילו, בצל, צ ' ילי, כוסברה קצוצה, מרק עוף, ו 1/2 כוס שמנת חמוצה. להסתחרר עד מטוהר בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
Tomatillos
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
20 פרוסות זוקיני דקות
5
יוצקים רוטב ירוק בחזרה למחבת; מוסיפים מלח ומיץ ליים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
לשטוף דגים, לטפוח יבש עם מגבות נייר, לחתוך 6 חתיכות שוות, ואת העונה עם מלח. הגדר חתיכות מעט זה מזה ב-8-by 12-in. צלחת אפייה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
מביאים רוטב ירוק לרתיחה על חום גבוה, ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
8
יוצקים באופן שווה על פני דגים.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
אופים דגים עד זה פתיתים אבל עדיין נראה לח במרכז החלק העבה ביותר( לחתוך לבדוק), 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
עם מרית רחבה, להעביר דגים לצלחות. רוטב כפית על מנות, למעלה עם כפות קטנות של שמנת חמוצה נותרת, ומפזרים עלי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
כוסברה טרייה
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
11
כמה חם הצ ' ילה שלך? כדי להעריך את החום של צ ' ילה, לחתוך את החלק העליון שלה דרך הצלעות והזרעים, שם מרוכזים קפסאיצין תרכובת לייצור חום. גע בפרוסה ללשון שלך. אם אתה רוצה שהאוכל שלך יהיה מתון יותר, לפצל את צ ' ילה לגרד את כל או כמה צלעות וזרעים. אם העור שלך רגיש, ללבוש כפפות מטבח או להחזיק את צ ' ילי עם forkand לא לגעת בעיניים שלך.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.