קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות81
מגזין

הליבוט באסקבצ'ה

הליבוט באסקבצ'ה
הליבוט ב Escabeche דורש בערך 30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 367 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו פלפלים, טימין, פלפל, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. וזה אדיר. מתכונים דומים: הליבוט לה ואסקו קון Albuias En סלסה ורדה (הליבוט בסגנון בסקי עם שעועית לבנה ורוטב עשב), Escabeche, ו Escabèche.

הוראות

1
חותכים את הדג לרצועות רחבות 2 אינץ ' וללטף אותם יבש. מתבלים את הקמח במלח ופלפל, חופרים בו את הדגים, ומטפחים עליו כל קמח עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
דגיםדגים
2
חום 3 כפות שמן זית במחבת מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מטגנים את הדג עד שהוא משחימים קלות משני הצדדים, כ -3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
מסננים על מגבות נייר ולאחר מכן לשים את הדגים בשכבה אחת לתוך צלחת זכוכית רדודה.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מסננים את השמן מהמחבת, מחזירים אותו לחום בינוני ומוסיפים 3 כפות שמן זית טרי.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הבצלים, הפלפלים והסקוטש מכסה המנוע, אם משתמשים, ומבשלים עד שהירקות מתחילים להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
ירקירק
בצלבצל
ויסקי סקוטיויסקי סקוטי
7
מוסיף את השום, קורנית, עלי דפנה, פלפל, ו allspice ומבשלים עוד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
עלי דפנהעלי דפנה
1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)1/2 C סוכר מגורען (טורבינדו או סוכר קנים אורגני)
שוםשום
טימיןטימין
8
יוצקים את החומץ והמים ומביאים לרתיחה. כפית את הירקות ועשבי תיבול על הדגים ולאחר מכן להוסיף את רוטב החומץ.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
חומץחומץ
עשבי תיבולעשבי תיבול
רוטברוטב
מיםמים
דגיםדגים
9
מגישים חם או לתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר לקרר לפחות 4 שעות או לילה.

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו