המבורגר Det יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 56 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 963 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. לך לחנות ותביא פטריות קרמיני מוקפצות, גבינת צ'דר, פלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו בורגר קלאב: עטור פרסים Logan County Burger Patty Melt, מתכון המבורגר בקר (אלביס בורגר עם סלט & Gherkin), ו שבוע ההמבורגר של ניו יורק: בייגלה בורגר עם גבינת בירה (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את Det
1
מערבבים את כל החומרים בקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערה
1
מחממים את החמאה והשמן במחבת ברזל יצוקה גדולה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מוסיפים את ההמבורגרים ומבשלים באמצע ומתהפכים. מכסים כל אחד עם כ 1/4 כוס של Det
3
מערבבים ומעלה עם פרוסות הבצל.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
יוצקים את 1/4 כוס בירה ולכסות עם מכסה. קיטור כמה דקות עד הבצל הוא שקוף. לחדש קיטור עם בירה כמה פעמים. מעל כל המבורגר עם פרוסת גבינה ומכסה עד מומס.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
בצל
בירה
5
תעביר את ההמבורגר ללחמניות ותגיש.
מרכיבים שתצטרך
גלול
6
מורחים את הבשר על לוח ומגררים 2 עד 3 כפות של בצל לתוך זהלהשתמש פומפיה בסדר למדי, כך שאתה מקבל רק את המיץ בצל גלם מגורד דק מאוד. עכשיו לערבב בערך כף של שמנת כבדה וכמה פלפל שחור טחון טרי. טופס לתוך פטיסה 6 עד 8 אונקיה פטי למנה ממוצעת.