המבורגר הודו מושלם
אם יש לכם שמן זית, מאפינס, רוטב ווסטרשייר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו המבורגר הודו צלוי מושלם, ההודו של סבתא שלי עם מלית לחם ואיך לבשל את ההודו המושלם, ו המבורגרים סלמון מושלמים (מתכונים דומים).
הוראות
השתמש בכפית כדי לגרד את הזימים מהחלק התחתון של כובע הפטריות.
חותכים את הכובע לחתיכות 1 אינץ ולהעביר למעבד מזון.
מוסיפים את שאלוט ופטרוזיליה ודופק עד קצוצים.
מעבירים את תערובת הפטרייה לקערה גדולה.
מוסיפים את טורקיה, שמן זית, רוטב ווסטרשייר, 1 כפית מלח, ופלפל לפי הטעם; לערבב בעדינות עם הידיים עד רק בשילוב. לחלק 4 כדורים, ולאחר מכן לחץ קלות לתוך 4 אינץ 'רחב, 1 אינץ' עבה קציצות. שים על צלחת גדולה, מכסים ומקררים עד המשרד, כ -30 דקות.
מברישים את הסורגים בשמן זית. גריל את הקציצות, ללא הפרעה, עד מסומן על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. תן את הקציצות רבע סיבוב ומבשלים עד מסומן שוב, 4 עד 5 דקות יותר. הפוך את הקציצות ואת הגריל עד מבושל דרך, 6 עד 7 דקות יותר; העליון כל אחד עם 2 פרוסות גבינה במהלך 3 הדקות האחרונות של בישול לכסות עם מחבת אלומיניום חד פעמי להמיס.
טוסט מאפינס אנגלית על הגריל, ואז להפיץ עם חרדל ומיונז.
מגישים את הקציצות על מאפינס אנגלית; למעלה עם אבוקדו.