המבורגרים בייקון ברביקיו
המתכון ברביקיו המבורגרים בייקון מוכן תוך כ 45 דקות,. והוא בהחלט מצוין חלב חינם ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. מנה אחת מכילה 816 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 48 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם מלח ופלפל כשרים, בייקון, לחמניות בורגר חסון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. נסו המבורגר ברביקיו עטוף בבייקון, המבורגרים בייקון הוואי, ו Gudan מעושן והמבורגר בייקון עם רוטב ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
מחלקים בשר לארבעה אפילו ערימות וצורה לקציצות המבורגר על 1/2 אינץ רחב יותר מאשר לחמניות המבורגר. מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל ומניחים בצד.
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על מחצית מאח הפחם. לחלופין, להגדיר חצי מבערים של גריל גז לחום גבוה. הגדר סבכת בישול במקום, לכסות גיל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. לנקות ולשמן את הסורג הצלייה.
מניחים בייקון ובצל בין הצדדים חמים וקרים של גריל ומבשלים, פונים מדי פעם, עד פני השטח של בייקון מבעבע אבל עדיין לא פריך משחימים, ובצל מתרככים קלות, על 15 דקות בסך הכל.
מניחים המבורגרים ישירות מעל הצד החם של גריל ומבשלים עד חרוך היטב, על 2 דקות. הפוך קציצות מברשת עם רוטב. מבשלים בצד השני עד חרוך היטב, כ 2 דקות יותר, צחצוח עם רוטב מדי פעם. הפוך המבורגרים שוב, להעביר לצד קריר יותר של גריל, מברשת עם סירופ יותר, ולהמשיך לבשל, צחצוח עם רוטב מדי פעם, עד פטי רושם 52° עד130 על מדחום קריאה מיידית עבור נדיר בינוני, על 5 דקות בסך הכל, או135 עד140 עבור בינוני, על 6 דקות בסך הכל. מעל כל קציצת המבורגר עם 1 פרוסת גבינה, ולאחר מכן להעביר צלחת גדולה ואוהל עם רדיד אלומיניום.
מברשת בייקון עם רוטב ברביקיו ולמקם ישירות מעל הצד החם של גריל, בצד הרוטב למטה.
מברשת למעלה עם רוטב ברביקיו. לבשל עד חרוך היטב, על 1 דקה. הפוך ומבשל עד הצד השני חרוך היטב, על 1 דקה יותר. מעל כל קציצת המבורגר עם שלושה חתיכות בייקון, ואז מעל כל אחד עם כמה פרוסות של בצל.
לחמניות טוסט ישירות מעל הצד החם של הגריל עד השחמה, כ -30 שניות.
מניחים לחמניות תחתית על קרש חיתוך.
להעביר פטי / בייקון / בצל לחמניה התחתונה.
מברשת לחמניה העליון עם רוטב ברביקיו וסגור כריך.