הסופלה הכי גבוה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סופלה Loftiest. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 354 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 27 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-67 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם פרמזן, מסטיק קסאנטאן, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: סופלה ים", סופלה ביצים, ו 4 סופלה גבינה.
הוראות
מברשת ramekins עםבאטר ומניחים על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף;מפזרים ramekins עם 2 כפות פרמזן (סך).צ ' יל במשך 20 דקות או, מכוסה, עד 1 יום.
ממיסים 3 כפות חמאה בסיר קטן חום overmedium.
מוסיפים קמח; מקציפים כל הזמן במשך 30שניות. בהדרגה לטאטא בחלב; להגדיל חום ולהביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן.
כתובת 2 כפות פרמזן ו 1/2 כוס Gruyère; מערבבים עד מותך.
מוסיפים אגוז מוסקט ומתבלים עםזלת ופלפל.
להעביר בשמל כדי mediumbowl לכסות עם פלסטיק לעטוף; להפריש.
מניחים חלבונים בקערה גדולה. מערבבים apinch של מלח מסטיק xanthan, אם משתמשים. באמצעות מיקסר חשמלי, להכות חלבונים ביצה עד המשרד אבל לאסטיף, 3-4 דקות.
מערבבים חלמונים לתוך בשמל. בעדינות לערבב in1/4 של חלבונים מוכים ביצה כדי לשחרר béchamelbase, ואז בעדינות לקפל את הביצים הנותרים לובן רק כדי לשלב, דואג לא כדי להסיט.
מחלקים תערובת בין ramekins; מפזרים עם1 / 2 כוס Gruyère. הפעל את האצבע סביב בתוך lipof ramekins, ניקוי הקצוות.
אופים עד soufflésrise, המרכזים מוגדרים, גבינה היא goldenbrown, 18-22 דקות.