Ratatouille האולטימטיבי יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 295 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 19 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל כשרים, התיזו חומץ בלסמי, עלים מ-1/2 בזיליקום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 4 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו Ratatatouille של Ratatouille (Thomas Keller ' s Confit Byaldi), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), ו Tartouille tatin Tartlets-Tartelettes tatin à la ratatatouille (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו מגש גדול עם מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2
מחממים 1/3 כוס שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את החצילים, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ונותנים לזה להתבשל במשך 10 עד 12 דקות, עד שהחציל רך ונבול.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
1 שקית תרד טרי
4
הסר את החצילים מהמחבת ועל מגש לנקז. התחנה הבאה, קישואים: לבשל אותו באותו אופן בשמן 1/4 כוס, ולאחר מכן להוסיף אותו למגש עם החצילים.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים עוד 1/4 כוס שמן זית למחבת, ואז אנשובי, בצל, שום ועשבי תיבול. מבשלים 5 עד 7 דקות, עד הבצל לקבל נחמד וקרמל.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים את זה במשך 10 עד 12 דקות, עד pulpy. להחזיר את החצילים וקישואים למחבת, לפתוח את צ ' ילה, ולהוסיף גם את זה. מתבלים במלח ופלפל ונותנים לרטטוי לבשל לאט במשך כ 20 דקות, עד שהתערובת רכה, רכה ועסיסית; אתם רוצים שכל הטעמים יתאחדו. מערבבים בחומץ ולתת מגניב לטמפרטורת החדר.