העוגיות של אמא הן צמחוני ומספק כ 36 מנות. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. אם יש לך אבקת אפייה, צימוקים, קיצור, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. . זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 11% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : האורז הספרדי של אמא, מאפינס הקישואים הטובים ביותר של אמא, ו קציץ הבשר הטוב ביותר של אמא שלי.
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
שמנת יחד התקצור והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
קיצור
חמאה
קרם
3
מוסיף את הסוכר והחום ושמנת עד אור ורך. הכה את הביצים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חום
קרם
ביצה
4
מנפים את הקמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וציפורן על התערובת המוקרמת.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייה
קינמון
ציפורן
מוסקט
קמח לכל מטרה
מלח
5
מערבבים ואז מערבבים את הצימוקים, האגוזים והתאריכים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקים
תאריכים
אגוזים
6
זרוק עוגיות על דפי אפייה ungreased ואופים ב 375 מעלות F (190 מעלות C) במשך 8 עד 10 דקות או עד הזהב.