קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות4
ציון בריאות52
מגזין

הפאייה האולטימטיבית

הפאייה האולטימטיבית
הפאייה האולטימטיבית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 39 גרם חלבון 37 גרם של שומן, וסך הכל 1010 קלוריות. גשו לסופר וקנו פפריקה, שום, פאייה, וכמה דברים אחרים להכין היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. רק מעטים מאוד אהבו את המנה האירופאית הזו. עם כפית ציון של 72% המנה הזאת די טובה. נסו הפאייה האולטימטיבית, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה בסגנון קובני: פאייה קובנה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 275 מעלות F (190 מעלות C / גז 5.)
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
הסר את חתיכות קצה העצם מרגלי העוף, ולאחר מכן לחתוך אותם לשניים.
מרכיבים שתצטרך
רגל עוףרגל עוף
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
3
חותכים את חזה העוף לשניים. מעיל את כל חתיכות העוף עם קמח ומלח ופלפל. שים קצת שמן במחבת שטוחה גדולה וחמה את רגלי העוף והירכיים, צד העור למטה, הופך אותם לחום אותם בכל רחבי.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)3 כפות בצל מתוק מגורר (או דק, טחון דק)
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
רגל עוףרגל עוף
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
מעבירים אותם למגש קלייה קטן וממשיכים לבשל בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
מוסיף את פילה עוף למחבת ולתת להם חום, ולאחר מכן להוסיף את פרוסות צ ' וריסו.
מרכיבים שתצטרך
1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)1 כף רוטב סויה (אני משתמש דל נתרן)
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
6
הנח את פרוסות הפנצ ' טה מעל. לאחר פריך, להפוך את החום למטה, להוסיף את הבצל והשום למחבת, ולאפשר לרכך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
יוצקים את הזעפרן החדור וחלק מהמניה לתוך המחבת, ומוסיפים את הפפריקה המעושנת והאורז, תוך ערבוב ברציפות.
מרכיבים שתצטרך
1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות1 קונכיות קנלוני של 8 אונקיות (12 קונכיות), שהושרו במים חמים למשך 2 דקות
זעפרןזעפרן
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
8
דק קוצצים את גבעולי הפטרוזיליה ומוסיפים למחבת. כאשר האורז הוא כמעט מבושל, להוסיף את האפונה, מולים, סרטנים ודיונון, הוספת מלאי נוסף במידת הצורך. מכסים את המחבת בנייר כסף. כאשר העוף מבושל, מוסיפים אותו למחבת, ואז מוסיפים קומץ גדול של עלי פטרוזיליה קצוצים. בדוק את התיבול.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)1/2 כפית ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
דיונוןדיונון
1 כף גדושה פלפל לבן1 כף גדושה פלפל לבן
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
חותכים את הלימון לפלחי, מניחים סביב קצה המחבת ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)