הפוך דלעת מלא עוגות שוקולד
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל הפוך דלעת מלא עוגות שוקולד ממולאות. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. אם יש לך שוקולד למחצה, שמנת מתוקה, גבינת שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו שוקולד דלעת קרם מלא קאפקייקס, עוגות דלעת מלאות בקרם, ו עוגות דלעת מלאות חמאה עם קצפת (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. ספריי 2 (12 כוס) מחבתות מאפין עם תרסיס אפייה nonstick עם קמח. אין להשתמש במשטחי נייר. הכן את תערובת העוגה על פי הוראות החבילה עבור cupcakes.
בואו להתקרר במחבתות במשך 10 דקות.
הסר את הקאפקייקס מן הסירים, ולסדר אותם, מעוגל בצד למטה, על מדפים חוט להתקרר לחלוטין. בקערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת.
מוסיפים את הסוכר של הדלעת והממתקים, ומכים עד לקבלת חלקה.
חותכים כל cupcake במחצית אופקית.
מורחים על 2 כפות תערובת דלעת באופן שווה על צד לחתוך של חצאי cupcake מעוגלים. למעלה עם הצד לחתוך של חצי cupcake שטוח. באמצעות דוד כפול, להמיס את השוקולד למחצה.
מוסיפים את הקצפת ומערבבים עד לשלב טוב. כפית את הכמות הרצויה של שוקולד על כל קאפקייק ומקשטים עם תירס ממתקים. כיסוי, וצינה, או לשרת באופן מיידי. הערה של קוק: קאפקייקס ניתן לאחסן, מכוסה, במקרר עד 2 ימים.;