הקיץ הוא כאן משולש ברי אפרסק פאי
הקיץ הוא כאן טריפל ברי אפרסק פאי דורש כ 1 שעה ו 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 15 גרם שומן, ובסך הכל 382 קלוריות. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 8. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. 1 אדם התרשם מתכון זה. אם יש לכם אוכמניות, קמח, מאפה וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה עובד טוב כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה הוא רע למדי. מתכונים דומים: טריפל ברי קיץ סנגריה, קרמל אפרסק & קיץ ברי קניקרבוקר תהילה, ו מיושן אפרסק פאי.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). מרפדים צלחת פאי בגודל 9 אינץ ' במחצית מהבצק ומברישים במחצית מחלבון הביצה הטרופה.
שלב את האפרסקים הפרוסים, התותים, האוכמניות והפטל בקערה גדולה; מניחים בצד.
מערבבים יחד את הקמח, עמילן התירס, הסוכר החום, 1/2 כוס סוכר לבן, 2 כפיות קינמון ואגוז מוסקט. בעדינות לקפל את תערובת הקמח לתוך הפרי, נזהר לא למחוץ את פירות יער.
מעבירים את תערובת הפירות לצלחת הפאי המרופדת במאפה. המילוי ייערם גבוה אך יתבשל. נקודה עם חמאה.
למעלה את העוגה מלא עם קרום הסריג או קרום העליון מלא (לחתוך חריצים דקורטיביים בקרום כדי לאפשר קיטור לברוח).
מברישים את הקרום העליון או הסריג עם יתרת החלבון.
מערבבים 1 כפית קינמון ו 1 כף סוכר ומפזרים את התערובת על הקרום.
מניחים את הפשטידה על תבנית עם נייר אפייה כדי לתפוס טפטופים.
אופים את הפשטידה עד שהקרום מזהיב והמילוי מבעבע, 45 עד 60 דקות. מכבים את התנור ונותנים לפשטידה להתייצב למשך 30 דקות; מעבירים לרשת קירור. המילוי יהיה רופף אם מוגש חם, אך יתהדק כשהפשטידה תתקרר לחלוטין.