הקפאת נענע שוקולד
הקפאת מנטה שוקולד היא ללא גלוטן תוספת. מתכון זה משמש 9. מנה אחת מכילה 212 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 4% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 15 דקות. אם יש לכם קצפת כבדה, שוקולד צ'יפס חצי מתוק, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 14%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עקיצות עוגת גבינה שוקולד צ'יפס מנטה (הקפאה קדימה), הקפאת שבב מנטה, ו הקפאת בוטנים שוקולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
בקערה גדולה מקציפים חלב ופודינג מערבבים במשך 2 דקות; תן לעמוד במשך 2 דקות או עד לריכוך. מערבבים פנימה שוקולד צ ' יפס. בקערה קטנה מקציפים שמנת עד שהיא מתחילה להסמיך.
הוסף תמצית מנטה; מקציפים עד שנוצרות פסגות רכות. מקפלים לתוך פודינג.
העברה ל-8 אינץ ' לא משומן. צלחת מרובעת. לכסות ולהקפיא במשך 2 שעות או עד המשרד.
מוציאים מהמקפיא 15 דקות לפני החיתוך.