הקפה של לוקרציה
לכו לחנות וקנו קרם דה קקאו, סוכר, ליקר קפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מאפינס אגוז קפה עם זיגוג קפה (פחמימות נמוכה ללא גלוטן), ספל עוגת קפה קינמון עם קפה-mate תוספת מתוק & שמנת, ו מאפינס קפה פצפוצי שוקולד + בית מילסטון תערובת קפה (מתכונים דומים).
הוראות
יוצקים קפה טחון וודקה לתוך צנצנת עם מכסה. הצמד את המכסה ונער את הצנצנת כדי לערבב את התוכן, ולהגדיר בחלון שטוף שמש במשך כמה שעות. כאשר הוודקה הפכה כהה מאוד חדור קפה, זן בעיתונות צרפתית או לשפוך דרך מסנן קפה.
מוסיפים מים וסוכר (סוכר מתמוסס הכי טוב במים חמים). לאחסן בבקבוק אטום או צנצנת.
לקוקטייל: למלא כוס ליטר עם קרח.
יוצקים את הליקרים וקורטוב של ביטר; מערבבים. בצנצנת נפרדת עם מכסה, לנער את החלב עד קצף, ואז לשפוך על גבי הקוקטייל.