השעועית האפויה של סו וגלוריה
השעועית האפויה של סו וגלוריה דורשת 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 12 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 447 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. אם יש לכם בייקון, מלח ופלפל, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. , שהוא מוצק. נסו השעועית המטוגנת של גלוריה, סלסת אבוקדו אפרסק המדהימה של סו, ו הטירמיסו של גלוריה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
בקערה גדולה, מערבבים יחד שעועית, אננס, מולסה, רוטב ברביקיו, חרדל, 1/4 של הבייקון, ו 1/4 של הבצל.
להוסיף קצת מלח ופלפל, לפי הטעם.
יוצקים שעועית בתבנית תבשיל 9 על 13 אינץ ' ומפזרים בצל כתוש שנותר ובייקון על גבי. מבשלים בתנור במשך 1 שעה או עד שעועית חום בועה.