קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

התפשטות סלמון מלפפון

התפשטות סלמון מלפפון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תבלין, אז תנו הזדמנות ל מלפפון סלמון להפיץ. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, במנה זו יש: 124 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו ממרח גבינת שמנת מפילדלפיה, סלמון ורוד, בייגל בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו Rillettes סלמון רזה (ממרח סלמון aka), התפשטות שרימפס מלפפון, ו מלפפון שמיר להפיץ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים גבינת שמנת, בצל, מיץ ושמיר בקערה בינונית עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
שמירשמיר
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיפים סלמון ומלפפון; מערבבים היטב. כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
3
מקררים כמה שעות או עד שמצוננים.
4
מורחים על חצאי בייגל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף, עם עצם כנף, עור עלחזה עוף, עם עצם כנף, עור על
בייגלבייגל

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה שמורת Ema סנטאן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 14 דולר לבקבוק.
שרדונה שמורת סנטה אמה
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.