קושיבינוני
מוכן ב35 דק.
מנות4
ציון בריאות8
מגזין

וופלים כוסמת

וופלים כוסמת
המתכון כוסמת הוופלים ניתן להכין בערך 35 דקות.. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 496 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 30 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו סירופ מייפל מחומם, קינמון, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וlacto אובו צמחוני דיאט. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: וופלים כוסמת, וואפלים בלגיים כוסמת, ו כוסמת וופלים תות.

הוראות

1
הפעל יצרנית ופל, להקציף מרכיבים יבשים: הפעל את יצרנית הוופל שלך, עם ההגדרה על בינוני. בקערה גדולה, לטאטא יחד את קמח כוסמת, אבקת אפייה, סודה לשתיה, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמתקמח כוסמת
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
תפוח נוסף אופציונליתפוח נוסף אופציונלי
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
מניחים את החלבונים ביצה בקערה בינונית והכה עם מיקסר יד או מקצף ביצים.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מפזרים את הסוכר כפי שאתה לנצח את החלבונים ביצה.  לנצח חלבונים ביצה עד שיש לך פסגות רכות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלמונים, חמאה מומסת, יוגורט, חלב ומים.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
יוצקים את תערובת יוגורט / חלב / חמאה / ביצה לתוך תערובת קמח כוסמת ומערבבים עד רק בשילוב. זה בסדר אם זה קצת גבשושי.
מרכיבים שתצטרך
קמח כוסמתקמח כוסמת
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(קיבלר)(קיבלר)
2
מקפלים בחלבון ביצה: מערבבים שליש החלבונים ביצה מוכה לתוך הבלילה עד משולב לחלוטין. מקפלים בעדינות את חלבוני הביצה המוכים הנותרים לתוך הבלילה עד רק בשילוב, ואין פסים של חלבונים ביצה. להיות עדין, כך שאתה לא להוציא את חלבוני הביצה יותר מדי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
3
הפוך את הוופלים: כאשר מכין הוופל שלך מוכן, עובד בקבוצות, לשפוך או כפית הבלילה לתוך הבארות, עד שהם כמעט מגיעים לקצה. אתה תדע אם מילאת אותו יתר על המידה כי הבלילה תישפך מתוך יצרנית הוופל. לא נגרם נזק, אבל זה קצת מבולגן.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
4
אני אוהב לשמן את פנים מכונת הוופל שלי עם קצת חמאה, כדי להקל על הסרת הוופלים.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
5
מבשלים עד מחוון יצרנית הוופל מציין כי הוופלים מוכנים, או לחכות עד קיטור מפסיק עולה מתוך יצרנית הוופל. בעדינות למשוך את הוופלים החוצה עם מזלג.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
6
כפי שאתה עושה את הקבוצות, הבלילה עשויה להתעבות בזמן שהוא יושב. אם אתה רוצה, דלל אותו קצת עם קצת מים.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
7
להשיג את האיזון הנכון של העדינות זה המפתח כאן. מעט השחמה משמעה שהוופלים יהיו רכים, אבל לא פריכים. חום כהה פירושו הוופלים עשויים להיות פריכים, אבל קצת יבש בפנים. זה תלוי בהעדפה שלך ומכין הוופל שלך. ייתכן שיהיה עליך להתנסות עם כמה וופלים במבחן כדי לראות מה עובד הכי טוב בשבילך.
ציוד שתשתמש בו
וופל ברזלוופל ברזל
1
מגישים עם רפידות חמאה, סירופ מייפל מחומם, וגרגרים טריים.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
טארטים זעירים בציפוי אדוםטארטים זעירים בציפוי אדום
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס