וופלים עם נקניק, פלפלים וביצה מטוגנת יכולים להיות בדיוק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 59 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך סוכר, שום, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ רציני אוכל יש 173 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. נסו וופלים עשב קמח תירס עם ביצים מטוגנות ובייקון, עשב ופלפלים ממולאים בנקניק, ו יום ראשון ארוחת ערב: עוף צלוי עם וופלים עשב (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה תנור למצב בינוני ולחמם מראש עד 93°.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
2
חום 1 כף שמן צמחי במחבת נירוסטה גדולה מעל חום גבוה בינוני עד מנצנץ ואז להוסיף נקניק מתפורר. מבשלים, ערבוב, עד נקניק הוא השחמה וכבר לא ורוד, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
מסננים הכל אבל על 1 כף שומן.
4
מוסיפים בצל ופלפלים. לבשל עד בצל מתחילים לרכך, על 4 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס