ווק צרוב צדפות ברוטב טריאקי טבסקו חמאה
המתכון ווק צרוב צדפות ברוטב טריאקי טבסקו חמאה יכול לספק הכמיהה היפנית שלך בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 341 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם רוטב פלפל, מלח ופלפל כשרים, רוטב טריאקי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן נסו מחבת צרוב טרי מיין צולל צדפות שמנת אבוקדו שמפניה סלט ענבים טריאקי קברנה רוטב חמאה, צדפות שומשום צרוב וסטייק טריאקי עם סלט כרוב צרוב, ו צדפות צרובות ברוטב חמאת לימון (מתכונים דומים).
הוראות
חום ווק על חום גבוה. עבודה בקבוצות, להוסיף שתי כפות חמאה להמס.
מוסיפים טיפה נדיבה של רוטב פלפל חריף, או לפי הטעם.
מוסיפים ארבעה צדפות לתערובת החמאה הלוהטת וצורפים את שני הצדדים עד לחום זהוב ונחמד, בערך דקה אחת לכל צד. מתבלים במלח ופלפל.
הסר צדפות מווק לצלחת. חזור עד שכל הצדפות מבושלות.
לווק להוסיף את אפונה הסוכר ופלפל פעמון ומערבבים ומטגנים במשך כ 2 עד 3 דקות עד רך מעט עדיין פריך. אם הם דבקים ייתכן שיהיה עליך להוסיף קורטוב של שמן בוטנים כדי לעזור.
יוצקים קורטוב גדול של רוטב טריאקי האהוב עליך לתוך הווק ולהחזיר את הצדפות לווק. תן להם זריקה סופית ומגישים.