וינרשניצל
וינרשניצל דורש כ 1 שעה ו 30 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 569 קלוריות, 45 גרם חלבון, ו 27 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לכם גבינת פרמזן, לימון, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון 80%, המנה הזו מרהיבה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: וינרשניצל הונגרי, ו וינרשניצל הונגרי.
הוראות
מניחים כל קציצת עגל בין שתי חתיכות ניילון, ומכים עם הצד השטוח של פטיש בשר עד לעובי של כ-1/4 אינץ'. טובלים בקמח לציפוי.
בקערה בינונית מערבבים יחד את גבינת הפרמזן, הביצים, הפטרוזיליה, המלח, הפלפל, אגוז המוסקט והחלב.
מניחים פירורי לחם על צלחת. טובלים כל קציצה בתערובת הביצים, ואז לוחצים פנימה את פירורי הלחם לציפוי.
מניחים קציצות מצופות על צלחת ומקררים במשך שעה 1 או לילה.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים את הקציצות הלחם עד להשחמה מכל צד, כ -3 דקות לכל צד.
מוציאים לפלטת הגשה ויוצקים עליהם את מיצי התבנית.