קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

ויקטוריה ספוג עם קרם לימון קרם וריבה תוצרת בית

ויקטוריה ספוג עם קרם לימון קרם וריבה תוצרת בית
גשו לסופר וקנו חמאה, ביצים, לימון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פירות יער אפויים עם קרם לימון וקוקוס עם קצפת תוצרת בית, ויקטוריה ספוג, ו עוגת ספוג ויקטוריה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 180c / 160c מאוורר / 177° / גז 4.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לשפשף קצת חמאה מתרככת סביב שני x 18cm / 7in כריך פחיות. לאחר מכן מניחים מעגל של גדולנייר חסין על הבסיס של כל פח. השתמשתי בבסיס הפח כדי לצייר כדי לקבל את הגודל הנכון.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
3
שמנת את החמאה התרככה וסוכר יחד עד חיוור ורך. השתמשתי במקצף יד חשמלי, אבל אתה יכול לעשות את זה ביד או להשתמש במערבל לעמוד.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
להוסיף ולהכות את הביצים, אחד בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
5
התחל להוסיף בהדרגה את הקמח כף גדושה בכל פעם וקיפול עם תנועת חיתוך, באמצעות כף מתכת, כך שאתה לא משוחרר כל האוויר שהוספת.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
6
תחלק את התערובת בין שתי קופסאות הסנדוויצ ' ים. להחליק את החלק העליון פופ הן קופסאות בתנור.
מרכיבים שתצטרך
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
אופים במשך 20-25 דקות עד שהעוגות זהובות ושיפוד יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
8
הסר את העוגות מהתנור ולהשאיר להתקרר במשך 5-10 דקות, ולאחר מכן להסיר את הפחים ולהשאיר להתקרר על מתלה חוט.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
הסר את העיגולים הגשמיים מהחלק התחתון של כל עוגה.
10
מקציפים את השמנת, ומערבבים בקרם הלימון. אתה יכול להוסיף קרד יותר עד זה טעם בדיוק כמו שצריך. מעל הספוג הראשון עם ריבה, ואז שמנת. למעלה עם העוגה השנייה ואבק עם סוכר הדובדבן.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות סוכר
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ריבהריבה