זיטי אפוי עם כרובית: זיטי Gratinati
זיטי אפוי עם כרובית: זיטי Gratinati הוא pescatarian מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 454 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לך לחנות ותביא את זיטי, צנוברים, פקורינו-רומנו ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו כרובית אפוי זיטי, זיטי עם דלעת: זיטי אלה זוקה, ו זיטי אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים 6-ליטרים של מים לרתיחה ולהוסיף 2 כפות מלח.
מניחים את הפרחים כרובית לתוך המים הרותחים. מבשלים עד הכרובית הוא עמיד מעט מזלג, 7 עד 8 דקות.
מסננים, שומרים את מי הבישול. תניח בצד.
יוצקים 1/4 כוס של כרובית בישול מים לתוך קערה קטנה.
מוסיף את הזעפרן ולתת לו להתמוסס. תניח בצד.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ ' על חום גבוה, חום 4 כפות שמן זית עד כמעט עישון.
מוסיף את השום, פרחים ואנשובי, ו לטגן במשך 2 דקות.
מוסיף את צנוברים ו לטגן במשך 1 דקה.
להביא את המים כרובית בחזרה לרתיחה ולהוסיף זיטי. לבשל עד parboiled, על חצי גמור.
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
יוצקים את הזיטי לתוך תבשיל גדול, עמוק, אטום. מערבבים בתערובת הכרובית ו 1/2 של הגבינה.
מפזרים את מי הזעפרן ומערבבים בעדינות.
מפזרים את הגבינה שנותרה. להתפורר פירורי הלחם על גבי טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית.