זיטי אפוי עם נקניק איטלקי
המתכון אפוי זיטי עם נקניק איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 575 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 19 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. . אם יש לך קישורי נקניק מתונים, פסטה זיטי, גבינת רומנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 83% המנה הזאת מעולה. מתכונים דומים: זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. גריז 13 x 9 אינץ ' תבנית אפייה.
מחממים שמן זית בסיר גדול.
להוסיף נקניק; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד כבר לא ורוד.
מוסיפים פטריות ושומר; מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פטריות מכרז.
להוסיף רוטב; לבשל, ערבוב מדי פעם, עד מחומם דרך.
מוסיף פסטה לתערובת רוטב; לזרוק היטב מעיל. כפית לתבנית אפייה מוכנה; מפזרים באופן שווה עם מוצרלה וגבינת פרמזן.
אופים במשך 15 עד 17 דקות או עד גבינה הוא מבעבע. מגניב במשך 5 דקות לפני ההגשה.