זינפנדל תות שדה
לכו לחנות ותביאו וניל, תותים, כמה תותים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו זינפנדל תות שדה, תות ריבס Zinfandel קרפים, ו סטייק מצופה פלפל עם רוטב זינפנדל תות ואורנג-חרדל איולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 3-4 ליטר מעל חום גבוה, להביא יין וסוכר כוס 1/3 לרתיחה. מרתיחים עד 1 כוס, על 5 דקות.
הסר מחום ומערבבים וניל תותים פרוסים.
בואו להתקרר על 1 שעה, ערבוב מדי פעם.
חותכים עוגה לפרוסות בעובי 1/2 אינץ', ואז לתוך 1 1/2-על ידי 2 אינץ ' חתיכות.
בקערה, עם מיקסר על גבוה, לנצח שמנת הנותרים סוכר עד פסגות רכות טופס.
מסדרים שליש מהעוגה בתחתית צלחת זכוכית ישרה 2 1/2-עד 3 ליטר. כף שליש פירות יער פרוס ויין מעל.
מורחים כשליש של קצפת על פירות יער. חזור על שכבות פעמיים, מסתיים עם שמנת.
לכסות קצת רופף להירגע לפחות 2 שעות או עד 1 יום.
מקשטים עם פירות יער שלמים. לגרוף למטה לשכבות לשרת.